Ми у Facebook
20.06.2022, 15:00

Більше 3000 переселенців Рівного отримають допомогу від чехів

Близько 3000 переселенців Рівного зареєстровано на грошову допомогу від Чеської гуманітарної організації «Людина в біді». З 7 червня у нашому рівненському ЦНАПі прийняли 1339 заяв від домогосподарств. Це приблизно три тисячі людей, які зможуть отримати важливу для себе фінансову допомогу.
Реєстрація на програму триває до 24 червня. Переселенцям слід звернутися до Центру надання адміністративних послуг у місті Рівному, що знаходиться за адресою: місто Рівне, майдан Просвіти, 2.

Понеділок-Четвер: з 9.00 до 16.30;
П’ятниця: з 9.00 до 16.00


- Працюємо для того, щоб максимально підтримувати ВПО та залучати усі варіанти матеріальної допомоги для тих, хто тимчасово проживає на території нашої громади, - говорить міський голова Рівного Олександр Третяк.

Після реєстрації розгляд звернення займає від 3 до 4 тижнів. Якщо стосовно Вашої родини прийнято рішення про надання допомоги, Ви отримаєте SMS-повідомлення з банку про надходження грошового переказу!

Реєстрація не гарантує отримання допомоги. Пріоритет надаватиметься ВПО, які відповідають певним критеріям уразливості, таким як сім’ї з літніми людьми, люди з інвалідністю, тощо.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ