Ми у Facebook
21.06.2022, 11:34

На Рівненщині провели спортивні змагання для переселенців

Рівненщина з першого дня війни надає допомогу та прихисток тисячам українців. І це допомога не лише матеріальна – житло, одяг, продукти. Важлива і емоційна і психологічна складова.
Саме тому, в Обласному мистецькому ліцеї, що в с. Олександрія Олександрійської ТГ, для дітей із сімей внутрішньо переміщених осіб проходили спортивні змагання. Вони розпочались символічним забігом з нагоди Всеукраїнського Олімпійського дня.

Спортивні естафети, що запропонували організатори - відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області та КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я «Спорт для всіх» РОР, видалися захоплюючими як для дітей так і для дорослих. Одночасно суперництво і дружня підтримка панувала на майданчику в кожній естафеті. Для багатьох це були їх перші старти, перша можливість проїхатись на самокаті, вести фітбольні м’ячі та долати яскраві тунелі.



Крім позитивних емоцій юних спортсменів та вболівальників, всі учасники отримали на згадку брендовані сувеніри від відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області. А переможці та призери отримали заслужені відзнаки від організаторів свята.







На правах реклами