Ми у Facebook
23.06.2022, 11:58

Їм байдуже: як рашисти вбивають дітей прямо на вулицях

Війна росії проти України давно перейшла усі грані людськості та милосердя. Говорити про те, що рашисти жаліють хоча б дітей не доводиться. Бо на їх руках смерті сотень маленьких українців. Є історії, які взагалі вражають нелюдською жорстокістю.
Так, ще в березні рашисти, зайшовши в села Чернігівщини вбивали людей прямо на вулицях. Не нехтували вони навіть дитячими смертями. Троє хлопців з села Мохнатин не мали зброї, вони не несли жодної небезпеки, але для рашистів цікаво вбивати безневинних дітей.

Близнюки Богдан і Євген Самодії разом з другом Валентином просто йшли вулицею рідного села. Коли в них почали стріляти. Уявіть лишень, як це – вбивати прямо на вулиці з гармати по хлопчакам, яким всього 17-18 років.

Маріуполь і далі б'є ворога: серед росіян є загиблі



Одному з хлопців знесло більшу частину голови та відірвало ногу. Ще двоє хлопців отримати такі травми, які не мали нічого сумісного ж життям. Їх навіть не встигли завезти до лікарні. Їх не врятували.

Ці хлопці повинні були мати щасливе майбутнє. Навчатися, одружуватися, працювати, виховувати дітей. Але усі мрії забрали рашисти. Батьки втратили дітей. Таким вчинкам немає прощення.





На правах реклами