Ми у Facebook
25.06.2022, 16:20

Культурний візит рівнян до Луцька: що це таке та що означає для Рівного

У Рівному відновили процес реалізації міжнародного грантового проєкту «Стратегія культури Рівного». Сьогодні відбуваються стратегічні робочі зустрічі з представниками креативних індустрій, митцями, працівниками комунальних закладів культури, управлінцями, менеджерами культури громадських об’єднань.
22 червня 2022 у межах проєкту відбувся візит команди стейкхолдерів до міста Луцьк, за новим досвідом, натхненням та ідеями майбутніх творчих колаборацій. Рівняни мала насичений день на зустрічі, розмови та екскурсії, познайомилися ближче з діяльністю:

- Департаменту культури Луцької міської ради, зустрілися з керівницею Луцького департаменту культури Гнатів Тетяною Федорівною.
- Бібліотека-студія «ДІМ» - сучасна бібліотека з ігровими залами, мистецьким простором, мультимедійною студією та кінозалом.
- Луцька музична школа №1 імені Ф.Шопена.
- Живий театр «ГаРмИдЕр», «Garmyder Angar Stage», «Культурне УКРИТТЯ», зустріч із Павлом та Русланою Порицькими.
- Літературний фестиваль «Фронтера» та «Мистецьке об’єднання «стендаЛь» , зустріч з Еллою Яцутою.
- Центр туристичної інформації міста Луцьк «VisitLutsk.com» та діяльність Управління туризму та промоції міста Луцької міської ради.
- Проєкт про збереження і ревіталізацію пам'яток історії на прикладі вежі Чорторийських та підземних ходів Луцького Костела єзуїтів.
- Відвідали Музей Сучасного Українського Мистецтва Корсаків.

Подібні візити надихають та згуртовують. Працюємо далі над ідеями та формуванням майбутньої стратегії культури у Рівному. Приєднуйтеся і Ви!

Сторінка проєкту: https://www.facebook.com/rivne.cultural.strategy





На правах реклами