Ми у Facebook
30.06.2022, 08:24

Будівництво складів під ключ: види споруд для вашого бізнесу

Не існує більш раціонального і вигідного варіанту будівництва складських приміщень, як склади, що швидко зводяться.
Якщо вибирається послуга будівництва складів під ключ, наприклад, як у цій компанії https://zdorovklimat.com.ua/budivnicztvo-skladiv-ta-skladskix-primishhen.html, то клієнт отримує очевидну вигоду - замовлення виконуватиметься одним виконавцем, а сама будова зможе відповідати вимогам згідно з план-проектом.

Однак перед тим, як аналізувати проекти будівель, необхідно розглянути його класифікацію, обравши відповідний під свій бізнес та бюджет.

Класифікація швидкомонтованих складів


Визначення класу складу залежить від його прямого призначення та вашого бюджету. Існує 4 класи.

Клас А


Одноповерховий склад із висотою стелі не менше 8 метрів. Оснащується спеціальним протипиловим покриттям для підлоги. Має можливість регулювати та контролювати температурний режим у сховищі. При цьому температура може бути як позитивною при будівництві теплого складу, так і негативною при будівництві холодильних камер. Обов'язковим є відповідність пожежним нормам, встановлення систем гасіння пожежі та охоронних сигналізацій.

Клас Б


За технічними характеристиками повністю збігається із складом вищого класу. Відмінність лише у поверховості. Клас "Б" будується на кілька поверхів. Тим самим займає менше площі та обходиться дешевше з погляду витрат на будівництво.

Клас С


Єдина вимога до типу складу цієї класифікації - висота стелі трохи більше 18 метрів. Склад може бути як теплим, так і холодним із будь-яким призначенням.

Клас Д


Склад неопалюваного типу з мінімальними вимогами до експлуатації. Найчастіше цей тип складу вибирають для зберігання речей, які не потребують контролю температури або речей, які слід закрити від негативних умов. Наприклад, для сільськогосподарської діяльності.


Додаткові види швидкомонтуємих складів під ключ
При виборі типу швидкого складу врахуйте, що він може мати додаткові функції:

• додаткова вентиляція з підігрівом для різноманітних продуктів, де під час зберігання важливе тепло;
• опалювальний сухий склад або ангар для зберігання техніки;
• склад з холодильною або морозильною камерою для зберігання хутряних продуктів, що швидко псуються;
• склад із додатковими воротами, шлюзами для під'їзду техніки.

Важливо знати, що при необхідності будівництва складу для зберігання специфічних продуктів (ліків, продуктів) його класифікація повинна бути не нижчою від класу “А”. Вартість будівництва такого складу буде набагато вищою, ніж склади іншого класу, через використання першокласних матеріалів та повну відповідність технологіям. Однак вибір цього класу швидкобудуюємі будови раціональний завдяки вищій якості будівлі за всіма параметрами.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини