Ми у Facebook
04.07.2022, 07:25

Швидкий сніданок за п'ять хвилин: готуємо тости-трубочки

Тости-трубочки зі смачною сирною начинкою чудово підійдуть для сніданку. Зверху у них хрустка ароматна корочка, а всередині - ніжна начинка з сиром і шинкою.
Інгредієнти:

хліб тости - 6 шт
шинка - 6 шматочків
сир для тостів - 6 шт
яйце - 1 шт
молоко - 1 1/2 ст. л
сухарики - 40 г
сир пармезан - 30 г
паприка - 1/2 ч. л
сушений часник - 1/2 ч. л
сушена петрушка - 1/4 ч. л
орегано - 1/4 ч. л
сіль і перець за смаком

Приготування сніданку:

Беремо свіжий хліб та зрізаємо скоринки. Їх не викидайте. Їх можна підсушити в духовці і зробити з них сухарики. Кожен шматочок хліба треба розкачати качалкою. На розкатаний хліб викладаємо шинку і шматочок сиру. Край хліба змочуємо злегка молоком, щоб його легше було заліпити. Щільно звертаємо та формуємо трубочкою. Викладаємо швом до низу.

Беремо яйце, розбиваємо в мисочку і додаємо молоко, що залишилося. Перемішуємо. В сухарики додаємо спеції, чорний мелений перець і сир Пармезан. Добре все перемішуємо.
Розігріваємо сковорідку, наливаємо на неї трохи рослинного масла. Беремо наш тост опускаємо його в яйце, а потім вивалюємо в панірувальних сухарях. Викладаємо на сковорідку швом вниз. Обсмажуємо з усіх боків.

Готові тости-трубочки перекладаємо на тарілку з паперовими рушниками, щоб вони залишалися хрусткими і прибираємо з них зайве масло.

Посипаємо зеленню і подаємо до столу. Смачного сніданку!

* фото простір інтернету

Також на сайті OGO.ua ви можете ознайомитись із рецептом: Намазка на хліб із тунцем: смачний та легкий рецепт





На правах реклами