Ми у Facebook
04.07.2022, 11:00

День поліції України: прикольні привітання для захисників правопорядку

4 липня, Україна традиційно відзначатиме одне з важливих професійних свят – День Національної поліції.

Сайт OGO.ua з нагоди свята публікує добірку привітань, якими ви можете порадувати своїх близьких та колег по службі.
***
Вітаю із Днем поліції України! Бажаю, щоб ваша робота приносила справді чудові результати. Щоб усі досягнення та нововведення приймалися та враховувалися у безперервному кар'єрному зростанні. Щоб хоробрість, чесність і чуйність звеличували вас в очах цивільних і викликали довіру!

***
У нашого знайомого поліцейського, стража закону, гаряче серце і міцні руки. В його професійне свято ми підносимо йому квіти, пляшечку чогось міцнішого і сердечне привітання! Будь нашим захисником, пан поліцейський! Живи до ста років в багатстві, оточений любов’ю красунь і повагою начальства!

***
Кажуть, нам варто рівнятися на Захід… А я скажу, що не проміняю тебе на невідомого шерифа, коли ти у нас – просто золото і перший хлопець із відділенні! Приймай вітання з Днем поліції, герой! Будь багатий, любимо рідними та обласканий увагою начальства!

***
Той, хто обирає професію поліцейського безсумніву, хоче зробити наш світ кращим, привнести в життя своїх рідних і сусідів безпеку, і справедливо вирішити їх проблеми! Я вітаю вас з Днем працівників Національної поліції і бажаю ніколи не пасувати перед труднощами, впевнено йти до підвищень і просто жити щасливо!

***
У День Національної поліції України – прийміть від нас щирі вітання! Ми знаємо, ви служите не злата заради, і не в гонитві за нагородами! Але просто тому, що це ваше покликання – допомагати людям, захищати рідні вулиці і стежити за дотриманням законів! Дозвольте висловити вам подяку, а також побажати для вас побільше щастя, любові і удачі!

***
Вітаю з Днем поліції в Україні і від душі хочу побажати завжди мати заряд бадьорості та сил, постійно опинятися в потрібному місці та у потрібний час, ніколи не заходити у безвихідь справи, щоразу доводити свій професіоналізм та відвагу, міцно берегти своє щастя та вірити у свою удачу.

***
Вітаю з Днем поліції в Україні та бажаю завжди тримати вухо гостро, з кожним днем тренувати пильність очей, застосовувати свою кмітливість на практиці та в будь-якій справі виявляти свою вірну інтуїцію. Нехай діяльність буде безпечна і не дуже важка, нехай життя дарує щасливі світанки та великі перспективи розвитку для своїх ідей та своєї особистості.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ