Ми у Facebook
06.07.2022, 19:13

У Рівному хочуть заборонити торгувати "з землі"

фото з zbruc.eu

Міська влада має намір боротися з вуличною торгівлею на околицях ринків. Про це говорили на координаційна нарада щодо дотримання правил торгівлі
Головна тема на нараді - викорінення несанкціонованої торгівлі з околиць ринків.

Зараз перевіряють ринки через трагічну пожежу, у якій загинуло двоє людей. Це загострило іще більше проблему місцевих базарів, а саме торгівлю з асфальту та несанкціоновану торгівлю. Такі порушення, як ідеться у повідомленні на офіційній сторінці РМР у Фейсбук, неприпустимі. Адже несуть пряму загрозу життю людей. Тож таку торгівлю у місті викорінятимуть і скоро оголосять план дій:

“Вимушені констатувати, що займаються цим здебільшого жителі прилеглих до нашого міста сіл. Перший аргумент, який доводиться чути — це нестача місць. Але ж це не так! Наші ринки мають достатньо вільних місць, а адміністрація готова йти на поступки тим, хто насправді продає, умовно, зелень з городу. Ми повинні зробити все для того, щоб наші ринки мали цивілізований вигляд, були безпечними, мали доступ автівкам екстрених служб у випадку потреби. Усе це можна забезпечити. І ми будемо це робити,” - говорить мер Рівного Олександр Третяк.

За повідомленням з офіційної сторінки Рівненської міської ради у мережі Фейсбук.





На правах реклами