Ми у Facebook
07.07.2022, 18:51

Секрети супер-урожаю редиски

Редиска - дуже популярна овочева культура. Багато городників люблять її за скоростиглість, морозостійкість та раннє дозрівання! Це найневибагливіший і найкорисніший овоч, який може бути у вашому городі!
Однак, далеко не всім виходить виростити по справжньому соковиту і велику редиску. Ми розкриємо пару секретів того, як отримати рясний урожай цього чарівного кореня!

Зберігайте собі, щоб не забути!

Тільки при ранньому посіві, можна отримати хороший урожай редиски! Тому садити її потрібно ранньою весною. Можна навіть у трохи відталий ґрунт!

Пізній посів небезпечний тим, що редиска може викинути квіткову стрілку! Якщо листя редиски росте вгору - це перша ознака того, що редиска готується піти у стрілку.

Найкраща температура для редиски: від +16 до +18 градусів.

Сійте її не в різнобій, а обережно. Кожне зернятко закладайте на глибину 1-1,5 см. Розподіляйте редиску на грядці за схемою: 5х5.

Якщо перші сходи густі, необхідно їх прорідити, поки не з'явилося справжнє листя!

Редиска любить короткий світловий день і рясний полив. Пружні солодкі коренеплоди вийдуть у тих, хто дотримуватиметься правильного режиму поливу і скорочуватиме світловий день, накриваючи грядки чорною плівкою з 18:00 - 6:00.

Дотримуючись всіх цих тонкощів, ви зможете отримати рясний урожай соковитих, солодких і пружних коренеплодів!





На правах реклами