Кабачкова запіканка: швидко, ситно й так, що захочеться приготувати ще
- 400 г кабачка,
- 100 г сиру,
- 2 яйця,
- 100 г сметани,
- 0,5 чайної ложки гашеної соди,
- 150 г борошна,
- зелень,
- 0,5 чайної ложки солі.
- перець.
Приготування:
1. Кабачок натерти, віджати добре.
2. Сир дуже дрібно порізати чи натерти, порізати зелень.
3. Соду перемішати зі сметаною, залишити на 5 хв, додати яйця, сіль, перець, збити вилкою, всипати борошно, перемішати.
4. Потім туди викласти сир, кабачок і зелень, змішуємо і виливаємо у форму невеликого діаметру (змастити). 5. Запікати 40-50 хв за температури 180 градусів.
готуємо вдома, готуємо разом, смачно, корисні поради господиням, рецепт
На Рівненщині у 2024 році виплатили 3,5 млрд грн соціальної допомоги
Упродовж минулого року в Рівненській області на соціальні виплати спрямували 3,5 мільярда гривень.
переглядів: 231
У Львові розпочали будівництво першого крематорію
У Львові зроблено важливий крок у напрямку сучасного та екологічного підходу до сфери поховань. На території Голосківського кладовища урочисто заклали капсулу на місці майбутнього крематорію.
переглядів: 391
На Рівненщині попрощались із шістьма захисниками
На Рівненщині попрощались із шістьма захисниками- Віктором Гричиною з Зарічненської громади, Валерієм Яйченею з Вараської громади, а також Петром Середою, Назаром Мозольом, Олександром Чудіновичем та Миколою Бречком із Рівненського району.
переглядів: 314
Цікаві факти про водні ресурси Рівненщини
Рівненська область багата на водні ресурси, які формують її природний ландшафт і забезпечують екологічний баланс.
переглядів: 252
Купатися чи не купатися на Водохреще?
Незабаром нас очікує велике свято – Хрещення Господнє. У цей день православні освячують воду, а також пірнають в ополонку.
переглядів: 1159