Кабачкова запіканка: швидко, ситно й так, що захочеться приготувати ще
- 400 г кабачка,
- 100 г сиру,
- 2 яйця,
- 100 г сметани,
- 0,5 чайної ложки гашеної соди,
- 150 г борошна,
- зелень,
- 0,5 чайної ложки солі.
- перець.
Приготування:
1. Кабачок натерти, віджати добре.
2. Сир дуже дрібно порізати чи натерти, порізати зелень.
3. Соду перемішати зі сметаною, залишити на 5 хв, додати яйця, сіль, перець, збити вилкою, всипати борошно, перемішати.
4. Потім туди викласти сир, кабачок і зелень, змішуємо і виливаємо у форму невеликого діаметру (змастити). 5. Запікати 40-50 хв за температури 180 градусів.

готуємо вдома, готуємо разом, смачно, корисні поради господиням, рецепт
Рівнян попереджають про небезпечні погодні умови

Завтра, 3 травня, очікуються грози, а також деінде пориви вітру.
переглядів: 52
Не тільки ловить злочинців, але й показує цікаві трюки

Службова собака Хані не тільки зайнята пошуками злочинців та зниклих безвісти, але й найбільше обожнює вихвалятися своєю майстерністю у виконанні «трюків».
переглядів: 46
Як на Рівненщині отримують засоби реабілітації

Упродовж першого кварталу 2025 року в Рівненській області видано майже 4 тисячі технічних та інших допоміжних засобів реабілітації. Загалом сформовано понад 5,2 тисячі направлень, з яких 276 призначені для військовослужбовців із регіону.
переглядів: 57
Завтра у Рівному можна буде зустрітися із відомим письменником

Уже цієї суботи, 3 травня, у Рівненській обласній бібліотеці для молоді (вул. Київська, 18) відбудеться зустріч із відомим українським поетом, прозаїком і телеведучим.
переглядів: 87
На Рівненщині працюють фахівці із супроводу ветеранів: куди звертатися

При Управлінні з питань ветеранської політики Рівненської ОДА працюють фахівці супроводу ветеранів війни та демобілізованих осіб. До цих фахівців можна звернутися безпосередньо на місці.
переглядів: 161