Рецепт з курорту: Як приготувати найсмачніші Світязькі пончики
Ігредієнти:
1 л води,
1 скл. олії,
1 скл. цукру,
2 п. ваніліну,
100 г свіжих дріжджів,
борошно.
Закип'ятити окремо воду на олію, охолодити до теплого та змішати. Як охолоне, до суміші додати цукор, ванілін та дріжджі. Далі, поступово вимішуючи, потрібно додати борошно. Головне – взяти якісне борошно та дуже добре вимісити тісто на столі. Воно повинно бути гладким, як пластилін, інакше пончики не вдадуться. Дати тісту зійти хоча б 30 хв і вже тоді можна приступати до ліплення.
1 ложку начинки, і щільно зліпити в вигляді кульки. Пончики обсмажити на олії. Не варто класти на сковороду одразу багато, бо вони виростають. Із порції має вийти близько 25 пончиків. Коли пиріжки схолонуть, їх можна посипати цукровою пудрою.
Інгредієнти:
0,5 л води,
6 ст. ложок цукру,
6 ст. ложок олії,
50 г дріжджів,
борошно.
Воду підігріти, додати цукор і дріжджі, потім олії, поступово вимісити з борошном. Тісто потрібно замішувати не дуже круто, воно має бути середньої консистенції, не густе. Начинка, яку ви любите.
Інгредієнти:
1 л сироватки,
100 г дріжджів,
50 г горілки,
100 г олії,
200 г майонезу,
0,5 л цукру,
1 ч. ложка розпушувача для тіста, борошно.
Розмішати дріжджі з теплою сироваткою і цукром. Коли почнуть «шуміти», додати решту інгредієнтів. Замісити негусте тісто. Сформувати пончики.
рецепт з курорту, пампухи, пухкі пончики, рецепт пончиків, світязькі поники, споживач
Сприятливі та несприятливі дні для стрижок: календар на жовтень 2024 року
Середина осені – місяць трансформацій. Закриття коридору затемнень та вплив місячних циклів підштовхнуть до змін. Найкращі дні для зміни іміджу представлені у місячному календарі стрижок жовтня.
переглядів: 182
Вартість доставки посилок зросла: як зміняться тарифи "Нової пошти" і "Укрпошти"
За доставку посилок, зокрема, доведеться платити більше.
переглядів: 239
Як вибрати набір каструль: Поради експертів
Кухонний посуд відіграє ключову роль у забезпеченні зручності та ефективності приготування їжі. Зокрема, вибір якісного набору каструль може суттєво вплинути на швидкість приготування, збереження поживних речовин та смакові якості страв. На сьогоднішній день існує безліч варіантів які відрізняються матеріалом, розміром, покриттям, та додатковими функціями. На сторінці - https://posudsale.com.ua/ru/nabir-kastrul/ представлений широкий асортимент сучасних наборів, але для коректного вибору потрібно більш детально ознайомитись з особливостями таких девайсів.
переглядів: 187
Кілька секретів, які не дозволять пельменям розварюватися
Дізнайтеся, що варто додати у киплячу воду, аби пельмені не розлізлися під час варіння.
переглядів: 292
Як перейти з 1С на BAS: що краще вибрати
Перехід з 1С на BAS є актуальним питанням для багатьох підприємств в Україні. BAS (Business Automation System) є сучасною альтернативою, яка відповідає українському законодавству і має кращу підтримку та оновлення. Цей перехід можна зробити безболісно, зберігши більшість даних та налаштувань.
переглядів: 284