Ми у Facebook
12.07.2022, 12:35

Вітаємо фотографів нашої громади з професійним святом!

Щорічно, 12 липня відзначається свято, створене, щоб привітати і підтримати всіх професійних фотографів і тих, хто захоплюється мистецтвом фотографії - День фотографа!
Проголосив його таким сам папа Римський в день вшанування святої Вероніки, яка вважається покровителькою фотографії.Ця жінка була свідком Хресного шляху Ісуса Христа. Коли Він упав під вагою хреста, вона підбігла до нього, напоїла і обтерла струмені поту і крові з обличчя. Після цих подій на тканині закарбувався образ Спасителя, а свята християнка увійшла в історію як "засновниця" першої фотографії.

У День фотографа вітають і тих, хто зробив незабутні знімки на наших випускних, днях народженнях, весіллях і тих, чия творчість залишиться у сторінках альбому життя.

Вашу працю важко переоцінити. Бажаємо для знавців кращих ракурсів, приборкувачів фокуса та експозиції завжди знайти місце на флешці, мати заряд на акумуляторі та ловити фантастичні посмішки в об`єктивах. Дякуємо за самовідданість, професіоналізм та вірність своєму покликанню! Міцного вам здоров‘я! Бережіть себе!






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ