І до борщу, і до повидла: Готуємо угорські лангоші
Інгредієнти:
600 г борошна;
12 г сухих дріжджів;
500 мл кислого молока, кефіру;
1/2 ч л солі;
1 ч л цукру;
1/4 ч л соди (погасити оцтом);
соняшникова олія для смаження;

Як приготувати угорські лангоші:
Розчинити дріжджі або всипати прямо в підігрітий злегка кефір та перемішати. Борошно просіяти. Додати сіль, цукор, з'єднати з кисляком, вмішати гашену соду. У мисці, за допомогою ложки, перемішувати, поки тісто не почне відставати від стінок. Якщо тісто дуже рідке - підмішайте ще трохи борошна.
Змастивши руки рослинним маслом сформувати з тіста кулю і обмазати ним тісто. Помістити його в поліетиленовий пакет. Поставити в холодильник, на годинуабо на ніч. Так тісто може зберігатися і тиждень.
У сковороді розігріти добряче олію. Відібрати потрібну порцію тіста. За кількістю їдців - близько 100 г на порцію. Сформувати паляничку, можна просто розтягти тісто руками, воно дуже мяке та еластичне. І обсмажити з двох сторін у фритюрі до золотистого кольору.

рецепт лангошів, угорський хліб, угорські лангоші, лангоші на кефірі, лангош, споживач
На декількох вулицях Рівного не буде води

Сьогодні, 16 травня, з 10:00 у зв’язку з проведенням ремонтних робіт на водопроводі тимчасово припинено водопостачання на низці вулиць міста.
переглядів: 34
У Рівному закликають не залишати великогабаритні та ремонтні відходи біля контейнерів

Попри наявність спеціальних умов для збору великогабаритного сміття, у Рівному мешканці продовжують залишати відходи просто на землі.
переглядів: 37
"Газмережі" проводить обслуговування у Рівному з тимчасовим відключенням газу

Рівненська філія "Газмережі" повідомляє про проведення планового технічного обслуговування газових мереж у багатоквартирних будинках обласного центру. У зв'язку з необхідністю виконання цих робіт, тимчасово буде припинено розподіл газу за низкою адрес.
переглядів: 253
ТОП-5 ВНЗ Рівненщини за рейтингом "Освіта.ua"

Інформаційний освітній ресурс «Освіта.ua» оприлюднив свіжий рейтинг ТОП-200 ВНЗ України, до якого увійшли п'ять провідних закладів вищої освіти Рівненської області. Розповідаємо про кожен з них, їхні особливості та переваги для майбутніх студентів.
переглядів: 240
Бананова шкірка – секрет пишного саду та кімнатних рослин

Виявляється, звичайна бананова шкірка – це не просто харчові відходи, а справжнє джерело цінних поживних речовин для ваших рослин. Замість викидати її у сміття, подаруйте своїм зеленим улюбленцям неймовірний заряд енергії та здоров'я!
переглядів: 278