Неймовірний рецепт фінського пирога з ягодами: сподобається всім
Борошно - 150 г
Вершкове масло - 150 г
Цукор - 100 г
Яйце - 2 шт
Розпушувач - 1 ч л
Чорниця або будь-які інші ягоди - 500 г
Сирна маса - 100 г
Натуральний йогурт - 125 г
Ванільний цукор - 1 пакетик
Приготування:
1. В окремій мисці збиваємо м'яке масло з цукром та 1 яйцем.
2. Половину борошна просіюємо, перемішуємо з розпушувачем і поступово додаємо до маси з маслом. Згодом замішуємо тісто з додаванням другої частини борошна.
3. Форму для пирога змащуємо маслом. Викладаємо тісто на дно та формуємо бортики.
4. Далі готуємо заливку. Для цього змішуємо сир, йогурт, яйце, цукор і ванілін. Має вийти однорідна маса.
5. Заливку виливаємо на тісто. Промиваємо і просушуємо чорницю. Далі викладаємо її на заливку.
6. Запікаємо 40 хвилин при 200 градусах.
Смачного!

сезонні ягоди, літо, легкий рецепт, чорні ягоди, рецепт з чорницею, пиріг
На Острожчини відкрили меморіальну дошку загиблому Герою

У Хорівському ліцеї відбулася зворушлива та водночас знакова подія — урочисте відкриття меморіальної дошки на честь випускника закладу, захисника України Максима Кольцова, який героїчно загинув, боронячи рідну землю.
переглядів: 140
Рівненські ветерани повернулися з Франківська з медалями

Ветерани з Рівного вкотре довели, що сила духу і цілеспрямованість не мають меж. Дві команди з Рівненщини — «Стронг Ветеран Рівне» та «Неможливого не буває» — гідно представили область на змаганнях «Звитяга Нескорених», що відбулися в Івано-Франківську.
переглядів: 248
Уже легендарні рівненські писанки готують до зустрічі із рівнянами

Яскраві та оригінальні великі писанки, які щороку красуються на вулицях Рівного, уже почали готувати до виходу в люди.
переглядів: 463
Вербна неділя: яке значення цього свята

Саме сьогодні вшановують євангельську подію, про яку провістив пророк Захарія за пів тисячоліття до Різдва Христового. «Не бійся, дочко Сионська! Ось Цар твій гряде, сидячи на молодому ослі» (Ін. 12:15)
переглядів: 379
Захисниця з Рівненщини прагне після війни шукати зниклих безвісті

Молодший сержант Анастасія Шевчук, позивний «Відьмочка», – начальниця їдальні 60 батальйону 104-ї окремої бригади. У мирному житті – перукарка-модельєрка, сьогодні – військовослужбовиця, що стоїть на передовій тилової підтримки наших захисників.
переглядів: 411