Ми у Facebook
17.07.2022, 21:40

Сімейний гороскоп на 18 липня для всіх знаків Зодіаку

Дізнайтесь, що вам віщують зірки.
Овен
Ви будете робити все для того, щоб виправдати надії тих, кого любите і хто покладається на Вас. Але доведеться раз у раз вибирати між сім'єю і роботою.

Телець
Відносини з батьками і дітьми не принесуть ніяких турбот, в цьому плані сімейне життя буде йти гладко. А ось з братами і сестрами все буде не так стабыльно: тут можливі конфлікти. Можливо, спливуть якісь старі образи, які Ви вважали вирішеними, але які на ділі просто замели під килимок.

Близнюки
Ваш будинок стане для Вас тихою гаванню серед тривог зовнішнього світу. Проявляйте більше щедрості і тепла по відношенню до своїх близьких, не приховуйте почуттів.

Рак
На Ваші відносини з близькими буде впливати Сонце - світило-захисник. В результаті Ви проведете безліч приємних хвилин в компанії близьких, а в деяких сім'ях може трапитися поповнення!

Лев
Відносини з рідними з самого ранку будуть складатися кепсько. На щастя, протягом дня все зміниться, і до вечора в Ваш будинок повернуться ніжність і позитив.

Діва
Атмосфера в будинку раптово розрядиться, так як під впливом світил Ви з готовністю визнаєте, що не завжди буваєте праві. В результаті вечори, проведені вдома, будуть приносити куди більше радості, і Ви в повній мірі відчуєте, що Ваш будинок - це Ваша фортеця, де завжди можна сховатися від ворожого зовнішнього світу.

Терези
Може виникнути конфлікт з сусідами. Постарайтеся вирішити проблеми полюбовно, не привертаючи поліцію. Поганий мир кращий за добру сварку.

Скорпіон
Нинішній аспект Урана допоможе налагодити відносини з близькими. Ви будете безперешкодно висловлювати свої думки, і ризик нерозуміння виявиться істотно знижений.

Стрілець
Не забувайте про те, що Ваш будинок - це фортеця, в якій можна сховатися від будь-яких хвилювань зовнішнього світу. Докладайте всіх зусиль до того, щоб у Вашому домі запанувала гармонія. Сприятливий Меркурій підтримає Ваші зусилля на цьому поприщі.

Козеріг
Відносини з рідними не завжди будуть складатися гладко. Ваша незалежність і прогресивні погляди не сподобаються близьким. Які дотримуються "традиційних" цінностей. Якщо у Вас є діти, доведеться постаратися, щоб прищепити їм дисципліну.

Водолій
Відносини з близькими вдасться зробити відчутно більш приємними. Намагайтеся свідомо ладити з тими, кого любите, і всіляко згладжувати гострі кути.

Риби
В будинку Вам вдасться створити гармонійну, теплу обстановку. У разі конфліктів почуття гумору допоможе розрядити обстановку.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ