Ми у Facebook
20.07.2022, 21:40

До кінця тижня: передбачення для усіх Знаків

Дізнайтесь, що вам віщують зорі на 21-22 липня.
Овен
У четвер і п'ятницю намагайтеся не засмучуватися, якщо внаслідок розсіяності, що оволоділа Вами, Ви щось втратите. Зрештою, втрата мобільного телефону - це лише курйозна перешкода на Вашому шляху. У суботу та неділю Вам буде важливо розставити все на свої місця.

Телець
У четвер і п'ятницю Ви дуже багато переживатимете через якісь питання та речі, які насправді того не варті. На вихідних Вам представиться маса можливостей розслабитися та випустити пару.

Близнюки
У четвер та п'ятницю основне місце у Вашому житті займатимуть свобода та альтруїзм. На вихідних Ви можете виявити, що знаєте про когось чи щось набагато більше, ніж думали.

Рак
У четвер і п'ятницю на Вас тисне атмосфера відчуженості, що відчувається у відносинах інших - навіть близьких один одному - людей. На вихідних Ви з радістю відміните всі свої соціальні плани та проведете ці дні у тихій обстановці свого будинку.

Лев
Четвер і п'ятниця будуть подібні до понеділка - на Вас чекатиме безліч гучних успіхів та інтригуючих відкриттів. У суботу та неділю Ви почнете приділяти особливу увагу своїм фінансам, що, в свою чергу, підштовхне Вас до того, щоб почати всерйоз розмірковувати над своїми кар'єрними перспективами та майбутнім у цілому.

Діва
Четвер і п'ятниця часом проходитимуть у дуже стрімкому, а часом у надзвичайно млявому ключі. І лише на вихідні Вам вдасться підібрати комфортний для себе ритм.

Терези
У четвер та п'ятницю Вам буде важливо вірити в себе – так само як і в інших людей. На вихідних присвятіть їм усю Вашу увагу.

Скорпіон
У четвер і п'ятницю ритм Вашого життя набере таких високих обертів, що Ви можете відчути себе не у своїй тарілці. Намагайтеся частіше робити паузи і переводити дух. Вихідні дуже добре підійдуть для організації будь-якої вечірки або званої вечері для друзів.

Стрілець
У четвер та п'ятницю на Вас обрушиться лавина нової інформації. Ви будете щиро вражені тим, з якою готовністю навколишній світ даватиме Вам відповіді на запитання, що Вас цікавлять. У суботу та неділю Ви не зможете думати ні про що інше, окрім роботи.

Козеріг
Четвер та п'ятниця будуть, м'яко кажучи, напруженими – у Ваших стосунках з оточуючими відчуватиметься атмосфера войовничості та конфліктів. Але вихідні будуть наповнені безліччю приємних та веселих подій.

Водолій
У четвер і п'ятницю Ви нарешті зможете навести у своєму графіку порядок, і, на щастя, у Вашої пасії теж з'явиться значно більше вільного часу. На вихідних присвятіть усю свою увагу один одному.

Риби
У четвер та п'ятницю якісь питання та проблеми практичного характеру змусять Вас спуститися з неба на землю. Кінець тижня чудово підійде для нових починань, а вихідні сприяють коханню.





На правах реклами