3аготовляємо капустяний caлат на зиму: швидкий спосіб
1 кг капусти
0,5 кг моркви
0,5 кг болгарського перцю червоного
0,5 кг цибулі ріпчастої
Сіль 1 ч.л. на 1 кг овочів
Сaxap 1 ч. л. на 1 кг овочів
Уксус 9% 100 мг на 1 кг овочів
Рослинна олія 150 мл на 1 кг овочів
Приготування:
Капусти нашинкувати, розім'яти руками.
Моркву натерти на крупній терці, додати в капусту.
Болгарський перець нашаткувати тонко, додати в капусту.
Цибулю нарізати напівкільцями, розім'яти руками, додати в капусту.
Додати сіль і цукор.
Всі перемішати і відставити на 1-1,5 години до появи соку.
Додати оцет, перемішати, поставити на середній вогонь до закипання.
Додати рослинну олію. Варити 15 хвилин.
Гарячим перекласти в стерилізовані банки, закатати кришками, укутати до повного вживання.
Прибрати до готовності в прохолодне cyxе місце.
Салат готовий через 10-15 днів.
закрутки, готуємо разом, смачно, корисні поради господиням, рецепт
Ще частина послуг доступна у Дії
Ще частина послуг повернулися у Дію, адже реєстри ДРАЦС поступово відновлюють.
переглядів: 158
Відома журналістка пішла у монастир. Чоловічий
Відома журналістка Анна Махно продовжує досліджувати знакові місця у нашій області. На цей раз вона завітала до чоловічого монастиря.
переглядів: 616
ФОТО: У Рівному відбувається концерт "Різдвяні піснеспіви"
Сьогодні, 6 січня, у Рівному відбувається гала-концерт XXI фестивалю пісенно-музичного мистецтва "Різдвяні піснеспіви".
переглядів: 182
ФОТО: Колядки наповнили Рівне теплом
Під час фестивалю "Різдвяні піснеспіви" сьогодні у храмах Рівного звучали традиційні різдвяні твори у виконанні творчих колективів нашого міста.
переглядів: 222
У Рівному запрошують на унікальну екскурсію, аби поринути у світ минувщини
Щоб відчути справжній дух минулого запрошують на екскурсію, де ви зможете побачити унікальний інструмент, що є правонаступником старовинного органа Рівненського костелу святого Антонія.
переглядів: 229