Ми у Facebook
21.07.2022, 15:27

3аготовляємо капустяний caлат на зиму: швидкий спосіб

Неймовірно смачний капустяний салат, що радуватиме вас своїм смаком в холодні зимові дні.
Інгредієнти:

1 кг капусти
0,5 кг моркви
0,5 кг болгарського перцю червоного
0,5 кг цибулі ріпчастої

Сіль 1 ч.л. на 1 кг овочів
Сaxap 1 ч. л. на 1 кг овочів
Уксус 9% 100 мг на 1 кг овочів
Рослинна олія 150 мл на 1 кг овочів

Приготування:

Капусти нашинкувати, розім'яти руками.

Моркву натерти на крупній терці, додати в капусту.

Болгарський перець нашаткувати тонко, додати в капусту.

Цибулю нарізати напівкільцями, розім'яти руками, додати в капусту.

Додати сіль і цукор.

Всі перемішати і відставити на 1-1,5 години до появи соку.

Додати оцет, перемішати, поставити на середній вогонь до закипання.

Додати рослинну олію. Варити 15 хвилин.

Гарячим перекласти в стерилізовані банки, закатати кришками, укутати до повного вживання.

Прибрати до готовності в прохолодне cyxе місце.

Салат готовий через 10-15 днів.





На правах реклами