Ми у Facebook
24.07.2022, 21:21

Волонтери з Рівного розважають діток переселенців

Рівненські волонтери організували розваги для дітей з Донеччини, які втратили домівки. Було приготовано солодкий стіл, піцу, паперове шоу, аквагрим та проведено майстер-клас із виготовлення слайму.
Начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль разом зі своєю сім'єю також відвідав дане свято.

Богдана та Злата, доньки голови області, відразу знайшли спільну мову з дітьми-переселенцями, щиро сміючись та ліплячи разом слайми.

Віталій Коваль зазначив, що щиро поважає волонтерів, що так віддано дбають про дітей, які опинилися на Рівненщині, адже чужих дітей не буває і його обов'язок, підтримати українців, що опинилися так далеко від свого дому.

Волонтери Наталія Бакульська, Катерина Бондар, Ірина Ковальчук, Роман Панахида, Микола Поленчук та вся їхня команда займаються з дітьми, щоб вони якнайшвидше забули про страхи війни та адаптувалися на новому місці.

Наталія Бакульська прокоментувала, що вони вже багато років займаються волонтерством. А з початком війни основним завданням стала допомога дітям та військовим. Не дивлячись на те, що команда волонтерів складається з людей різних спеціальностей, вони згуртувалися й у вільний від роботи час приділяють увагу іншим та роблять добро.





На правах реклами