Як вибрати банкетний зал для весілля
1. Можливість проведення виїзної церемонії
В першу чергу варто уточнити у адміністратора ресторану, чи передбачено місце для проведення виїзної церемонії. Це означає не просто наявність зеленої галявини, а можливість встановити арку, розставити стільці, підключити технічне обладнання тощо.
Якщо таке місце є, запитайте, чи не береться за оренду окрема плата. Як правило, при бронюванні весільного залу ресторани дозволяють проводити на території церемонії безкоштовно.
2. Мінімальний чек
Мінімальний чек на одну людину — одне з найголовніших питань, яке допомагає визначити, чи підходить ресторан. Кожне весілля має певний бюджет, тому від нього слід відштовхуватися. В середньому, залежно від різних факторів, сума чека може становити від 250 до 3000 грн на особу.
3. Можливість приносити свій алкоголь
Часто майбутніх молодят хвилює питання, чи можна приносити свій алкоголь. Його дешевше купити в супермаркеті, ніж у ресторані. Уточнюйте цей нюанс у адміністратора закладу.
Є три варіанти:
• можна весь алкоголь принести з собою;
• можна принести лише частину алкоголю, а решту потрібно купити в ресторані;
• свій алкоголь брати не можна.
Як правило, ресторани не забороняють своїм клієнтам приносити алкоголь, але можуть брати за нього доплату різними шляхами.
4. Весільний торт
Поговоріть з адміністратором ресторану про можливість привезти весільний торт, замовлений в іншому місці. Більшість закладів дозволяють це, проте додатково вимагають сертифікат якості на кондитерський виріб.
Ще один важливий момент — столові прибори для розрізання торта. Дуже часто в такий урочистий момент як розрізання торта, нареченому та нареченій передають великий кухонний ніж та величезну лопатку. Якщо ресторан не має спеціально підготовлених гарних приборів, то привезіть свої.
5. Оформлення приміщення
Оформлення залу — важливе питання. Зазвичай заклади дозволяють запрошувати спеціально найнятого флориста чи декоратора. Є такі, що відмовляють, аргументуючи тим, що в них і так гарно.
Вибір ресторану — важлива частина підготовки до весілля. Правильно організований банкет дозволить насолодитися святом і залишить приємні спогади.
Кого вітати з Днем ангела у січні 2025: повний список іменинників
Січень – це не лише початок нового року, але й місяць, насичений святами та важливими днями для багатьох людей, які відзначають свої іменини.
переглядів: 57
Де витратити гроші Національного кешбеку та тисячу Зеленського (+КАРТА)
Знайти торгові точки, де можна використати кошти із програм «Національний кешбек» і «Зимова єПідтримка», стало зручніше.
переглядів: 147
Планові перевірки нехарчової продукції в Україні відновлюють: що потрібно знати
У 2025 році планові перевірки органами ринкового нагляду нехарчової продукції, які були тимчасово призупинені на період дії воєнного стану, а також державний контроль нехарчової продукції митними органами знову діятимуть.
переглядів: 382
Коли мешканці отримають Національний кешбек за грудень?
Національна програма усе більше й більше користується популярністю серед мешканців Рівненщини.
переглядів: 253
Як відновити організм після зимових свят: корисні поради
Після тривалих зимових свят часто важко повернутися до звичного ритму життя. Калорійна їжа, порушення режиму сну та зниження фізичної активності можуть негативно вплинути на самопочуття. Ось кілька порад, як допомогти організму відновитися.
переглядів: 231