Сирно-крабові кульки: оригінальна подача крабового салату
⠀
250 г крабових паличок
2 яйця,
150 г твердого сиру,
150 г м'якого сиру,
15 консервованих маслин,
2 зубки часнику,
кріп,
2 ст. ложки майонезу,
сіль за смаком.
⠀
Приготування:
⠀
Яйця відвари круто та остуди. Відокремили білки від жовтків і окремо потріть на дрібній тертці.
Охолоджений сир потрій на дрібній тертці. Заморожені крабові палички також потріть на дрібній тертці. Подрібни кріп. Часник пропусти через часнику.
З'єднай сир, яєчний білок, крабові палички, часник та кріп. Додай майонез, посоли до смаку і перемішай.
Ложкою набери невелику порцію маси, сформуй у долоні коржик, виклади в центр маслину і скатай кульку.
Кожну сирну кульку обваляй у яєчному жовтку і виклади на тарілку. Прикрась зеленню і подавай закуску на новорічний стіл.
смачно, корисні поради господиням, готуємо вдома, готуємо разом, рецепт
Рак шкіри: рівнян запрошують перевірити родимки
У понеділок, 13 травня, в Рівненському обласному шкірвендиспансері можна буде отримати кваліфіковану консультацію спеціалістів щодо захворювань, пов'язаних з раком шкіри.
переглядів: 294
Закон про мобілізацію: які зміни ухвалила Верховна Рада
Закон про мобілізацію з новими правками, ухвалений парламентом та підписаний Президентом України, вступить в дію вже з 18 травня.
переглядів: 279
17-річний Гукеш переміг у Турнірі претендентів
У Торонто завершився 14-й тур знаного Турніру претендентів.
переглядів: 393
У Рівному роздуми утіляться у фотографії
Жителів Рівного запрошують на урочисте відкриття виставки під назвою "Роздуми", яке відбудеться 25 квітня о 16:00 у приміщенні Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки.
переглядів: 343
На Рівненщині вийде марка, присвячена битві під Гурбами
Визначили найкращу поштову марку та конверт до 80-річчя бою під Гурбами». Ним став ескіз із зображенням одного з командирів УПА Петра Олійника - «Енея».
переглядів: 397