Курячий часниковий рулет: на смак краще, ніж шаурма
200 грам курячої грудки, 160 грам сирного сиру, 90 грам сиру, 2 помідори, 2 столові ложки вершків, 2 столові ложки сметани, зелень кріп/петрушка, 1 зубчик часнику, сіль, перець за смаком, 100
⠀
1. Курку відварити, остудити, нарізати на кубики.
2. У мисці змішуємо кисломолочний сир, 50 грам натертого сиру, вершки.
3. Додаємо рубану зелень, помідори, курячу грудку, часник, сіль, спеції. Все перемішуємо.
4. Розкладаємо лаваш, змащуємо сметаною, викладаємо начинку та згортаємо.
5. Змащуємо жовтком і відправляємо в розігріту духовку на 20-25 хвилин на 180 градусів.
готуємо разом, готуємо вдома, корисні поради господиням, лаваш, шаурма, рулет
Уже цього тижня частина християн святкуватиме Великдень
Дізнайтеся усі дати цієї важливої для християн (і не тільки) події.
переглядів: 385
У Рівному відбудеться БЛАГОЯрмарок
Рівненська обласна філармонія долучається до ініціативи Святослава Кокоші й запрошують відвідати Благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ у Органному залі!
переглядів: 391
У Рівному завершилися обласні змагання з шахів
Фінал Чемпіонату області з шахів проходив у приміщенні першої ДЮСШ Рівненської міської ради.
переглядів: 431
Сьогодні у Рівному буде лекція про історію фотографії
27 березня о 14:00 у Рівненській обласній універсальній бібліотеці запланована подвійна лекція про історію фотографії у Рівному.
переглядів: 365
День святої Матрони: що потрібно знати про цей день
27 березня - День нефролога та пам'ять святої Матрони в церковному календарі. До Нового року залишилося 279 днів. Це також 763-й день війни в Україні.
переглядів: 404