Ми у Facebook
05.08.2022, 16:39

Немає пасажирів: у Рівному водії скаржаться на підвищення вартості проїзду

У Рівному водії маршрутного транспорту не в захваті від підвищення цін на проїзд. Кажуть, що це негативно впливає на кількість пасажирів.
Про це інформує ITV.

У Рівному з 1 серпня жителі міста платять за проїзд у маршрутках 12 гривень, а в тролейбусах - 8 гривень. Таку вартість ухвалив виконком. Перевізники довгий час просили владу Рівного підняти ціну проїзду, оскільки паливо та технічне обслуговування транспорту стало дорожчим.

Жителі міста неприємно вражені тим, що попри ріст цін, умови лишаються тими, що й були. Транспорт старий, а чекати його на зупинках доводиться так само довго.

Невдоволені таким становищем і водії, оскільки пасажирів стало менше. Кажуть, що раніше їздили повні маршрутки, а з понеділка - пусті наполовину. Якщо так триватиме і надалі, деякі маршрути можуть почати приносити збиток.

Утім, начальник управління транспорту Рівного Василь Сливка запевняє, що свої пасажири нікуди не втечуть.

Додає він і те, що з вересня у Рівному має з'явитися новий громадський транспорт. Усе - завдяки інвесторам. А ось, що буде зі старими маршрутками, поки до кінця не відомо. Василь Сливка каже, що за їх станом будуть слідкувати.

Влада міста планує запустити для рівнян нові автобуси.





На правах реклами