05.08.2022, 18:42

Домашні біляші на смачному заварному тісті: готуємо

Біляші на дуже смачному заварному тісті! Це чудове тісто готується безопарним способом.
Складові:

3 столові ложки борошна;
3 столові ложки олії соняшникової;
1 столова ложка цукру;
1 чайна ложка солі.

Приготування:

Поєднати всі компоненти і залити все це 1 склянкою окропу. Добре перемішати. Дати охолонути цій суміші.
Потім додаємо ще 1 склянку теплої води, 1,5 чайні ложки сухих дріжджів і 4-5 склянки борошна (залежить якась клейковина борошна) і замісити тісто, щоб не липло до рук.
Дати постояти 1 годину і ліпимо біляші. Смажимо на середньому вогні у великій кількості олії.
Біляшики виходять повітряними та смачними!
Смачного!!!