Домашні біляші на смачному заварному тісті: готуємо
3 столові ложки борошна;
3 столові ложки олії соняшникової;
1 столова ложка цукру;
1 чайна ложка солі.
Приготування:
Поєднати всі компоненти і залити все це 1 склянкою окропу. Добре перемішати. Дати охолонути цій суміші.
Потім додаємо ще 1 склянку теплої води, 1,5 чайні ложки сухих дріжджів і 4-5 склянки борошна (залежить якась клейковина борошна) і замісити тісто, щоб не липло до рук.
Дати постояти 1 годину і ліпимо біляші. Смажимо на середньому вогні у великій кількості олії.
Біляшики виходять повітряними та смачними!
Смачного!!!

біляші, корисні поради господиням, готуємо смачно, готуємо вдома, готуємо разом
У Рівному відкриють меморіальну дошку загиблому бійцю Андрію Каранюку

У п'ятницю, 16 травня, о 08:50 на фасаді Рівненської гімназії №10 відбудеться урочисте відкриття меморіальної дошки на честь загиблого Героя України, солдата Андрія Каранюка.
переглядів: 79
Здолбунів прийматиме регіональний етап "Ігор ветеранів 2025" та Забіг Подяки 17 травня

У суботу, 17 травня, Здолбунівська громада знову стане центром спортивного духу та вшанування героїзму, приймаючи регіональний етап Всеукраїнських спортивних змагань «Ігри ветеранів 2025».
переглядів: 123
Змінилися правила оплати лікарняних: що потрібно знати працівникам

З 4 квітня 2025 року набули чинності зміни, ухвалені Законом України від 18 грудня 2024 року № 4158-ІХ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо загальнообов’язкового державного соціального страхування».
переглядів: 889
Не лише шоумен, але й воїн: на війні загинув Максим Неліпа

З початку повномасштабного вторгнення він добровільно вступив до лав ЗСУ у березні 2022 року. Обіймав посаду командира розвідувального взводу у структурі командування Сухопутних військ ЗСУ.
переглядів: 277
Вишиванка єднає: як долучитися до флешмобу української ідентичності

Сьогодні, 15 травня, українці по всьому світу відзначатимуть День вишиванки – свято нашої культурної ідентичності, спадку та сили національного символу.
переглядів: 261