Ми у Facebook
09.08.2022, 12:00

Астрологічний прогноз для всіх знаків Зодіаку: що може статися до кінця серпня?

Дізнайтесь, що вам віщують зірки на 9-31 серпня.
Овен

На початку місяця рівень Вашої енергії буде досить непостійним. Тому Вам буде важко виконувати по кілька справ одночасно. Розставте в своїх клопотах пріоритети і розбирайтеся з ними послідовно і методично. В середині місяця Вам слід дотримуватися обережності. Будьте готові до того, що Вас звинуватять в якихось минулих помилках і невдачах. У підсумку, Вами опанує глибоке відчуття каяття чи жалю про щось таке, що Ви не в силах змінити. Як наслідок, це сильно зіпсує Вам настрій, що буде проявлятися, в тому числі, і в спілкуванні з іншими людьми. Позитивним моментом є те, що така жорстка самокритика допоможе Вам виявити інші сфери, в яких Ви могли б змінитися на краще. Тому не пропустіть цей шанс попрацювати над собою.

Телець
На початку місяця в Вас прокинеться виняткова допитливість і гнучкість, що створить прекрасні передумови для насиченого і продуктивного періоду. Поки що важко сказати, що саме підготувала Вам доля, але Ви неодмінно будете до цього готові. У відносинах з іншими людьми також все буде благополучно, і в підсумку Ваше соціальне коло може помітно розширитися.

Близнюки
Перший тиждень місяця буде сприяти яскравим фантазіям і мріям, і це допоможе Вам почати його в дуже позитивному ключі. У середині місяця в Вашому спілкуванні з іншими людьми можуть виникнути якісь непорозуміння, які спричинять за собою більш серйозні проблеми - особливо в роботі. В кінці місяця в Вас загостриться винахідливість і креативність, і ці якості допоможуть Вам знайти дуже слушні шляхи вирішення що стоять перед Вами труднощів - в тому числі і на фінансовому фронті.

Рак
На початку місяця Ви будете дивитися на речі в широкій перспективі, вважаючи за краще залишати всі дрібні поточні питання кому-небудь іншому. Ви будете виношувати по-справжньому грандіозні задуми і плани (особливо на фінансовому фронті), які Вам буде хотітися якомога швидше здійснити на практиці. В середині місяця Ви будете дуже успішно вести будь-які дебати, тому не соромтеся відкрито виражати свої ідеї та думки вголос.

Лев
Початок місяця буде наповнений для Вас атмосферою везіння і позитиву. Крім того, якщо Ви відчуваєте за собою якісь давні провини перед іншими людьми, Ви будете докладати всіх зусиль до того, щоб знову налагодити з ними відносини. В середині місяця зірки підштовхнуть Вас до того, щоб здійснити у своєму житті ряд серйозних змін - особливо на фінансовому фронті. В кінці місяця Ви почнете відчувати любов до людини, яку досі не помічали.

Діва
На початку місяця Ви будете жадати глибокої емоційної прихильності і тепла, і якщо Ви не будете їх відчувати, це може привести Вас у пригнічений і похмурий настрій. Ближче до середини місяця Ви будете красномовні і переконливі і зможете умовити оточуючих на будь-які витівки. Якщо Ваша кар'єра пов'язана з продажами або маркетингом, Ви зумієте досягти значного прогресу на професійному фронті. В кінці місяця в Вас розіграється інтуїція, і Ваше тонке чуття допоможе Вам розібратися в тій плутанині, яка панує у Вашому житті.

Терези
Цей місяць обіцяє вийти для Вас дуже насиченим і цікавим. В ході першого тижня Вас чекатиме безліч цікавих подій на любовному фронті. Якщо Ви вже давно ведете пошуки другої половинки, то зараз у Вас будуть всі шанси її знайти. Ближче до середини місяця зірки додадуть Вам наполегливості і навіть деякою мірою агресивності.

Скорпіон
В ході першого тижня місяця Вам трапиться хороша нагода налагодити контакт з іншими людьми. Ваш багатий словниковий запас в поєднанні з красномовством і проникливістю допоможе Вам зробити на співрозмовників дуже гарне враження. В середині місяця Ви будете жадати романтики і кохання, і якщо у Вашому житті її все ще немає, то Ви докладете всіх зусиль до того, щоб її знайти. Якщо ж у Вас вже є друга половинка, то Ви не станете приховувати переповнюють Вас емоції.

Стрілець
Схоже, що на початку місяця Ваші інтелектуальні здібності досягнуть воістину феноменального рівня, тому не пропустіть цей шанс обійти своїх конкурентів. Ви будете без жодних зусиль засвоювати нові знання, блискуче планувати свій графік і безпомилково виконувати навіть найскладніші розрахунки. В середині місяця основну Вашу увагу буде присвячено спілкуванню з рідними. Проявіть відкритість і продемонструйте їм чуйне і дбайливе ставлення. В ході останнього тижня місяця Ви сконцентруєтеся на проблемі, яка вже досить довго не давала Вам спокою.

Козеріг
В ході першої половини місяця зірки наповнять Ваше життя атмосферою м'якості і доброти, і навколишній світ буде здаватися Вам виключно яскравим і прекрасним. Ви будете буквально світитися дружелюбністю і позитивом, тому не пропустіть цей шанс знайти нових знайомих. Однак що ж стосується відносин з родиною і ситуації на кар'єрному фронті, то тут можливі певні складнощі. Намагайтеся не падати духом і не втрачати оптимізму. Уже в наступному місяці всі ці негаразди залишаться позаду, і Ви зможете знову з надією поглянути в майбутнє.

Водолій
Схоже, що початок місяця вийде для Вас виключно вдалим в області особистого життя. Якщо у Вас поки що немає другої половинки, то не соромтеся активно заводити нові знайомства. Якщо ж Ви вже знайшли свою любов, то Ви зумієте наповнити Ваші відносини атмосферою романтики і щастя. У середині місяця в Вас неймовірно загостриться допитливість, і Ви будете цікавитися дуже широким колом різних предметів і тем. В кінці місяця Ваші відносини з оточуючими теж будуть складатися найкращим чином. Вам буде хотітися займати в них позицію лідера, але надмірна агресивність з Вашого боку не буде приносити Вам бажані плоди.

Риби
На початку місяця Ваша мотивація може трохи ослабнути, і Ви почне тупцювати на одному місці. Тримайтеся подалі від скептиків і критиканів, які будуть переконувати Вас в своїх словах. Ви повинні оточити себе тими, хто буде підштовхувати Вас до успіху, а не тягнути вниз. В середині місяця у Вас зявиться чудова можливість знову налагодити відносини з людьми, з якими у Вас досі могли існувати розбіжності і конфлікти. В кінці місяця всі Ваші думки будуть присвячені майбутньому, особливо на любовному і фінансовому фронті, але поки Вам буде краще утриматися від будь-яких конкретних практичних кроків.





На правах реклами