Готуємо найсмачнішу гречку: в духовці і з куркою
Гречка – 200 г
Вода – 400 мл
Куряче філе - 450 г
Сіль за смаком
Сир - 50 г
Спосіб приготування:
1.Гречку вимити, викласти у форму, змащену олією.
2.Залити все посоленою водою, зверху викласти курку, цибулю, моркву та засипати все сиром.
3.Накрити форму фольгою, відправити в духовку 180 ° C на 40 хвилин. Через 40 хвилин Зняти фольгу і залишити ще на 10 хвилин, щоб сир підрум'янився.
⠀
Готово!

готуємо вдома, готуємо разом, корисні поради господиням, смачно
Юні художниці Рівненщини — серед найкращих на міжнародному конкурсі!

У Києві, в Національній бібліотеці України для дітей, підбили підсумки Міжнародного екологічного конкурсу дитячого малюнка «Майбутнє планети у наших руках!».
переглядів: 190
На Рівненщині розшукують 19-річну дівчину

Поліцейські та рідні розшукують безвісти зниклу 19-річну костопільчанку
переглядів: 218
Рівненська медична академія запрошує на День відкритих дверей

10 травня о 11:00 Рівненська медична академія гостинно відкриє свої двері для всіх охочих познайомитися з одним із провідних медичних закладів області.
переглядів: 193
У Рівному відбудеться фольклорний фестиваль

Мистецька резиденція народної творчості імені Віктора Марущака повертається у новому форматі.
переглядів: 252
Домедична допомога: школярі Рівненщини вчаться рятувати життя

На Рівненщині тривають заняття з домедичної допомоги для учнів. Їх проводять військовослужбовці, бойові медики, госпітальєри, волонтери, рятувальники та інші інструктори.
переглядів: 406