Готуємо найсмачнішу гречку: в духовці і з куркою
Гречка – 200 г
Вода – 400 мл
Куряче філе - 450 г
Сіль за смаком
Сир - 50 г
Спосіб приготування:
1.Гречку вимити, викласти у форму, змащену олією.
2.Залити все посоленою водою, зверху викласти курку, цибулю, моркву та засипати все сиром.
3.Накрити форму фольгою, відправити в духовку 180 ° C на 40 хвилин. Через 40 хвилин Зняти фольгу і залишити ще на 10 хвилин, щоб сир підрум'янився.
⠀
Готово!
готуємо вдома, готуємо разом, корисні поради господиням, смачно
Рак шкіри: рівнян запрошують перевірити родимки
У опнеділок, 13 травня, в Рівненському обласному шкірвендиспансері можна буде отримати кваліфіковану консультацію спеціалістів щодо захворювань, пов'язаних з раком шкіри.
переглядів: 31
Закон про мобілізацію: які зміни ухвалила Верховна Рада
Закон про мобілізацію з новими правками, ухвалений парламентом та підписаний Президентом України, вступить в дію вже з 18 травня.
переглядів: 195
17-річний Гукеш переміг у Турнірі претендентів
У Торонто завершився 14-й тур знаного Турніру претендентів.
переглядів: 320
У Рівному роздуми утіляться у фотографії
Жителів Рівного запрошують на урочисте відкриття виставки під назвою "Роздуми", яке відбудеться 25 квітня о 16:00 у приміщенні Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки.
переглядів: 272
На Рівненщині вийде марка, присвячена битві під Гурбами
Визначили найкращу поштову марку та конверт до 80-річчя бою під Гурбами». Ним став ескіз із зображенням одного з командирів УПА Петра Олійника - «Енея».
переглядів: 344