Ми у Facebook
10.08.2022, 18:47

Головні переваги консолі Sony PlayStation 4

Незважаючи на те, що нове покоління консолей (PS5, Xbox Series) надійшло в продаж ще у 2020 році, диски ПС4, як і сама приставка, залишаються актуальними й затребуваними. На це є свої причини, про які ми й поговоримо далі.

Що потрібно знати про Sony PlayStation 4?


Sony Playstation 4 з'явилася на прилавках магазинів досить давно – це сталося у далекому 2013 році. Консоль може похвалитися гарною начинкою у вигляді 8-ядерного процесора AMD Jaguar (тактова частота 1.6 ГГц), 8 Гб ОЗУ GDDR5. Завдяки настільки потужному залізу з'явилася можливість запуску ігор у роздільній здатності 1080p та 60 кадрами на секунду.

Декількома роками пізніше з'явилися нові моделі PS4: Pro і Slim. Slim виглядає компактно та працює тихіше в порівнянні з першою версією консолі. Що стосується Pro, вона дозволяє насолодитися 4К-роздільною здатністю, у зв'язку з чим її вартість вища в порівнянні з іншими моделями.



Чим багато кого приваблює Sony PlayStation 4?



Головна причина популярності Sony PlayStation 4 пов'язана з безліччю характерних для неї незаперечних переваг. Йдеться про:

Ексклюзиви. Роблячи вибір на користь PS4, у вас з'являється можливість пограти в такі шедеври як God of War, The Last of Us, Uncharted 4, Bloodborne та багато іншого. Кожен із цих проектів отримав високу оцінку на Metacritic і сподобався багатьом геймерам. Кожен ексклюзив від Sony стає об'єктом активного обговорення і заслуговує особливої уваги.
Зовнішній вигляд. Приставка гармонійно вписується в різні інтер'єри, оскільки має компактний корпус і непомітний зовнішній вигляд. Доступна біла й чорна версія, а геймпади продаються в різних відтінках.
Високий рівень якості та надійності. Якщо на релізі у PS4 були невеликі проблеми, то сьогодні всі вони виправлені та усунуті. Нові ревізії, які продаються сьогодні, позбавлені технічних проблем.
Підтримка та актуальність. За словами представників Sony, вони продовжать підтримку PS4 як мінімум до 2023 року. Це означає, що переважна більшість нових ігор буде доступна на цій консолі.

Незважаючи на те, що PS4 вийшла практично 10 років тому, вона продовжує залишатися актуальною досі – її надто рано відправляти на пенсію. Якщо ви не грали протягом кількох років, дана приставка стане для вас оптимальним варіантом і дозволить надолужити втрачене, а також насолодитися грою в нові проекти, які ще розробляються.





На правах реклами