Рецепт булочок з посипкою: м‘які та танучі
Борошно +/-600 гр. (багато не потрібно)
Цукор-150 гр.
Дріжджі - 7-10 гр (1 пачка)
Молоко-300 мл. (обов'язково ТЕПЛЕ, не гаряче!)
Яйця-2 шт.
Слив.масло-50 гр.
дрібка солі.
Посипка/Штрейзель:
Борошно-40 гр
Цукор-40 гр.
Холодне вершк.масло-20 гр.
Спосіб приготування:
Як замішувати тісто ви знаєте!) Піднімається воно за 1-1,5 години. Після цього ми ділимо його на кульки по 50-60 гр.
- Можна звичайно розділити і без ваги (приблизно).
Далі укладаємо у форму і залишаємо на 15-20 хвилин в теплому місці накривши рушником.
Як тільки тісто підніметься змащуємо яйцем+ молоко та посипаємо ШТРЕЙЗЕЛЕМ.
- Випікають у розігрітій духовці до 180 °С 20-25 хвилин.
булочки, бюджетний рецепт, смачно, корисні поради господиням, готуємо вдома
Уже цього тижня частина християн святкуватиме Великдень
Дізнайтеся усі дати цієї важливої для християн (і не тільки) події.
переглядів: 366
У Рівному відбудеться БЛАГОЯрмарок
Рівненська обласна філармонія долучається до ініціативи Святослава Кокоші й запрошують відвідати Благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ у Органному залі!
переглядів: 375
У Рівному завершилися обласні змагання з шахів
Фінал Чемпіонату області з шахів проходив у приміщенні першої ДЮСШ Рівненської міської ради.
переглядів: 414
Сьогодні у Рівному буде лекція про історію фотографії
27 березня о 14:00 у Рівненській обласній універсальній бібліотеці запланована подвійна лекція про історію фотографії у Рівному.
переглядів: 351
День святої Матрони: що потрібно знати про цей день
27 березня - День нефролога та пам'ять святої Матрони в церковному календарі. До Нового року залишилося 279 днів. Це також 763-й день війни в Україні.
переглядів: 394