Ми у Facebook
10.08.2022, 19:22

Рецепт булочок з посипкою: м‘які та танучі

Нагадують випічку з дитинства. Найніжніші, пухові булочки!
СКЛАДОВІ:
Борошно +/-600 гр. (багато не потрібно)
Цукор-150 гр.
Дріжджі - 7-10 гр (1 пачка)
Молоко-300 мл. (обов'язково ТЕПЛЕ, не гаряче!)
Яйця-2 шт.
Слив.масло-50 гр.
дрібка солі.

Посипка/Штрейзель:
Борошно-40 гр
Цукор-40 гр.
Холодне вершк.масло-20 гр.

Спосіб приготування:
Як замішувати тісто ви знаєте!) Піднімається воно за 1-1,5 години. Після цього ми ділимо його на кульки по 50-60 гр.
- Можна звичайно розділити і без ваги (приблизно).
Далі укладаємо у форму і залишаємо на 15-20 хвилин в теплому місці накривши рушником.
Як тільки тісто підніметься змащуємо яйцем+ молоко та посипаємо ШТРЕЙЗЕЛЕМ.
- Випікають у розігрітій духовці до 180 °С 20-25 хвилин.





На правах реклами