Рецепт булочок з посипкою: м‘які та танучі
Борошно +/-600 гр. (багато не потрібно)
Цукор-150 гр.
Дріжджі - 7-10 гр (1 пачка)
Молоко-300 мл. (обов'язково ТЕПЛЕ, не гаряче!)
Яйця-2 шт.
Слив.масло-50 гр.
дрібка солі.
Посипка/Штрейзель:
Борошно-40 гр
Цукор-40 гр.
Холодне вершк.масло-20 гр.
Спосіб приготування:
Як замішувати тісто ви знаєте!) Піднімається воно за 1-1,5 години. Після цього ми ділимо його на кульки по 50-60 гр.
- Можна звичайно розділити і без ваги (приблизно).
Далі укладаємо у форму і залишаємо на 15-20 хвилин в теплому місці накривши рушником.
Як тільки тісто підніметься змащуємо яйцем+ молоко та посипаємо ШТРЕЙЗЕЛЕМ.
- Випікають у розігрітій духовці до 180 °С 20-25 хвилин.

булочки, бюджетний рецепт, смачно, корисні поради господиням, готуємо вдома
Чи можна заморожувати сир і як правильно це робити: поради для збереження смаку й свіжості

Якщо у вас вдома накопичилось більше сиру, ніж ви встигаєте спожити, варто замислитися над способами його зберігання.
переглядів: 127
Ердоган обговорив із Путіним можливість відновлення мирних переговорів у Стамбулі

У неділю, 11 травня, президент Туреччини Реджеп Тайїп Ердоган провів телефонну розмову з президентом РФ Володимиром Путіним. Про це повідомила пресслужба турецького лідера.
переглядів: 173
Рівнянам пропонують осягнути безмежність за допомогою фото

Уже зовсім скоро, 27 травня, о 13 годині у Міському Будинку Культури відбудеться відкриття персональної фотовиставки Олександра Майструка "Безмежність", яка приурочена 24-й річниці його творчої діяльності.
переглядів: 597
У Рівне прибуде траурний екіпаж "На щиті"

У Рівне повернуться полеглі Захисники сьогодні, 11 травня
переглядів: 225
Рівне проститься із двома Захисниками

У понеділок Рівне попрощається із загиблими Героями — Віктором Матяхом та Анатолієм Весною (Чумановим).
переглядів: 192