Готуємо пиріжки з капустою: м‘які та пишні
Молоко-400 мл (тепле) можна воду або картопляний відвар (головне тепле)
Дріжджі-10 гр.
Яйце-1 шт.
Сіль-1 ст.
Мед -1 ст. Можна замінити цукром
Вершк.масло-60 гр.
Борошно+/-750 гр. (надто борошном не забиваємо, а то черстві будуть)
Вершкове масло -2 ст.л.
Начинка:
Цибуля-1 шт.
Морква-1 шт.
Капуста-300гр.
Сіль, перець, паприка-за смаком, Зіра
У сковорідці додаємо олію цибулю і трохи м'яса, обсмажуємо.
Капусту і моркву натерти на тертці і додати в сковорідці і обсмажувати 10,15 хвилин.
Головний секрет суперського тіста це: ТЕПЛЕ МОЛОКО! Підігрійте в мікрохвильовій печі.
Випікаються наші пиріжки за 180 градусів 20-25 хвилин.
готуємо разом, корисні поради господиням, пиріжки, готуємо смачно, готуємо вдома
У Рівному буде концерт органної музики
Усіх поціновувачів органної музики запрошують на творчий вечір.
переглядів: 428
На Рівненщині діятиме заборона на вилов раків
З 1 грудня 2024 року по 30 червня 2025 року на території Житомирської та Рівненської областей діятиме заборона на вилов річкових раків.
переглядів: 354
26 листопада: які сьогодні свята, важливі прикмети
У вівторок, 26 листопада 2024 року, світ відзначає Всесвітній день оливкового дерева, покликаний нагадати про значення цієї рослини для культури, здоров’я та екології. Для вірян цей день особливий, адже вони вшановують святого преподобного Аліпія Стовпника.
переглядів: 382
Рівнян запрошують на виставу "Пілот та маленький принц"
Виставу можна буде подивитися у Рівненському академічному обласному театрі ляльок у п'ятницю, 29 листопада, о 18.00.
переглядів: 522
Завтра Рівне проститься із полеглим Героєм
Завтра, 25 листопада, у Рівному попрощаємося із захисником України Олегом Зваричем, який загинув, борючись із ворогом.
переглядів: 878