Ми у Facebook
18.08.2022, 14:50

Луганський медичний університет у Рівному шукає працівників

Луганський медичний університет через війну переживає вже другу релокацію. Цього разу навчальний заклад переїхав до Рівного.
Державний заклад «Луганський державний медичний університет» почав новий етап історії в місті Рівному. Зараз до навчального закладу є чимало звернень щодо прийому студентів. Мова йде про тих, хто прагне навчатися тут не тільки з України, а і іноземні студенти.

- Я вдячний обласній владі, яка запросила нас, забезпечила необхідними приміщеннями та житлом для наших співробітників і студентів. Я вдячний співробітникам і студентам, які попри труднощі наполегливо працюють над розвитком нашого університету. Ми робимо все для того, щоб і надалі тримати міжнародно визнаний високий рівень освіти та організації всіх процесів у нашому закладі освіти, - говорить ректор університету Сергій СМИРНОВ.




Саме тому ректор університету запрошує викладачів поповнити їх команду. Мова йде про викладацький склад, а також супровід навчального процесу - співробітників адміністративних підрозділів та деканатів.

Якщо Ви маєте бажання приєднатися до команди Державного закладу «Луганський державний медичний університет», зв’яжіться з відділом кадрів за номером +38-099-096-70-59 або надсилайте резюме на email:viddil.kadriv@lsmu.ukr.education





На правах реклами