19.08.2022, 06:54

Заварні тістечка з ніжною начинкою в домашніх умовах

Неймовірно смачні домашні тістечка,які нагадують смак дитинства. Обов'язково спробуйте приготувати!
Інгредієнти:

Об'єм склянки - 250 мл.
Складові:
Для тесту:
Яйце - 3 шт.
Вода - 1 скл.
Борошно - 1 скл.
Вершкове масло - 100 г
Для крему:
Сирна маса - 400 г
Фруктовий йогурт зі шматочками фруктів - 300 мл

Приготування:

1. Замісити тісто: в каструльку налити воду, довести до кипіння, зменшити вогонь до мінімуму. Додати все масло, щіпку солі. Швидко додати борошно і заважати, поки до стін нічого не прилипатиме. Тісто для заварних тістечок трохи остудити. Додати яйце і ретельно перемішати. Поступово додати інші яйця. Тісто має вийти досить густим, щоб не стікало з ложки та не розпливалося на аркуші.
2. Увімкніть духовку для нагрівання на 200 °C. На лист, застелений пергаментом, за допомогою кондитерського мішка викласти тісто. Протягом 20 хвилин|мінути| випікати в духовці при 200 °C. Після цього зменшити температуру до 170-180 ° C і випікати до вираженого золотаво-рум'яного кольору. Духовку під час приготування заварних тістечок в жодному разі не відкривати! Після приготування дати заварним тістечкам постояти в духовці 5-10 хвилин, потім відкрити духовку і дати постояти ще 5-10 хвилин. Потім вийняти еклери і наповнити кремом.
3. Для крему: всі інгредієнти з'єднати та збити міксером до однорідної повітряної маси.
Смачного!