Домашній мармелад: нереально смачний десерт своїми руками
Смородина червона - 1 кг
Цукор (для мармеладу – 2 склянки, для обсипання – 0,5 склянки) – 2,5 скл.
Вода - 1-2 ст. л.
⠀
Приготування:
1. Ягоди перебираємо та ретельно промиваємо. Потім розпарюємо в каструлі під кришкою з невеликою кількістю води до розм'якшення.
2. Протираємо ягоди через дрібне сито. Додаємо цукор і варимо до готовності. Уварений сік готовий до желювання, якщо його крапля не розтікається на холодній тарілці.
3. Розливаємо сік за формами і залишаємо на ніч сохнути.
4. Звільняємо мармелад із форм і обвалюємо в цукрі.
⠀
Смачні ласощі готові!
Приємного чаювання!

корисні поради господиням, готуємо разом, готуємо вдома, смачно, мармелад, десерт
«Приватизував» церкву на Київщині: викрили настоятеля храму УПЦ (МП)

Служба безпеки та Національна поліція викрили одного із кліриків УПЦ (МП) на незаконному відчуженні одного із храмів на території Київської області.
переглядів: 124
На Рівненщині у Центрах Життєстійкості проходять великодні майстер-класи

Напередодні Великодня в Центрах Життєстійкості Рівненської області відбуваються майстер-класи, які об’єднують внутрішньо переміщених осіб та місцевих мешканців навколо українських традицій, спільної творчості та підготовки до свята.
переглядів: 333
У Рівному відкривають сезон у Парку культури та відпочинку імені Тараса Шевченка

Цього тижня у Рівному стартує новий сезон у Парку культури та відпочинку імені Тараса Шевченка.
переглядів: 333
Перевірений рецепт запашної паски у мультиварці: смачно та швидко

Така паска готується без зайвих клопотів, але смакує не гірше, ніж звичайна.
переглядів: 2540
На Острожчини відкрили меморіальну дошку загиблому Герою

У Хорівському ліцеї відбулася зворушлива та водночас знакова подія — урочисте відкриття меморіальної дошки на честь випускника закладу, захисника України Максима Кольцова, який героїчно загинув, боронячи рідну землю.
переглядів: 415