Ми у Facebook
23.08.2022, 13:04

Яблучне варення "п'ятихвилинка": рецепт на зиму

Смакота, що буде радувати вас у холодні зимові дні! Взимку варення з яблук дуже стане в нагоді до чаю або буде незамінним як начинка з яблук для пирогів.⠀
Інгредієнти:⠀

- Яблука - (сорт - ваш улюблений) - 2 кг;
- Цукор -200 -250 грам;⠀
- Посуд з товстим дном для варіння;⠀
- Кориця, вершкове масло, горішки – за бажанням;⠀
- Гарний настрій – обов'язково!⠀
⠀⠀
Приготування:
⠀⠀
Яблука ретельно вимити, вирізати серединки.⠀
Банки стерилізуємо, кришки - кип'ятимо.⠀
Яблука натерти на великій тертці, засипати цукром і залишити на дві години, щоб пустили сік. Якщо яблука змінюватимуть колір – нехай вас це не лякає.⠀
Поставити посуд із яблуками на плиту, чекати поки закиплять і помішувати.⠀
Як тільки почнуть кипіти - почекати п'ять хвилин і розкласти по стерильних банках до самого верху (не забуваємо додати в банку любов і позитив!).
Закатати прокип'яченими кришками, перевернути і укутати на добу.⠀
Ось і все – наше чудове варення-п'ятихвилинка з яблук — готове!⠀





На правах реклами