Ми у Facebook
24.08.2022, 06:58

Аджика "заманиха": назва дійсно відповідає смаку

Вона дуже заманює, потім важко не їсти. Спробуйте приготувати!
Інгредієнти:

– 3 кг. помідор
- 8 штук болгарського перцю
- 5 головок часнику (не зубчиків)
- 1 склянка соняшникової олії
- 1 склянка цукру
– 3 стіл. ложки солі
- 4 стручки пекучого перцю

Як готувати:

Наливаємо в посудину масло|мастило|, доводимо до кипіння, додаємо помідори, прокручені на м'ясорубці і варимо 1 годину. Потім додаємо болгарський перець та часник, теж прокручені на м'ясорубці і варити ще 15 хв. Хто любить гостріше – пекучий перець додайте разом із болгарським, хто не любить гострого – з помідорами. Закрити у стерилізовані банки.





На правах реклами