Ми у Facebook
24.08.2022, 06:58

Аджика "заманиха": назва дійсно відповідає смаку

Вона дуже заманює, потім важко не їсти. Спробуйте приготувати!
Інгредієнти:

– 3 кг. помідор
- 8 штук болгарського перцю
- 5 головок часнику (не зубчиків)
- 1 склянка соняшникової олії
- 1 склянка цукру
– 3 стіл. ложки солі
- 4 стручки пекучого перцю

Як готувати:

Наливаємо в посудину масло|мастило|, доводимо до кипіння, додаємо помідори, прокручені на м'ясорубці і варимо 1 годину. Потім додаємо болгарський перець та часник, теж прокручені на м'ясорубці і варити ще 15 хв. Хто любить гостріше – пекучий перець додайте разом із болгарським, хто не любить гострого – з помідорами. Закрити у стерилізовані банки.





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини

01.05, 20:30 У центрі Рівного зводять платну громадську вбиральню

01.05, 20:00 На Рівненщині готують комунальні будівлі для облаштування житла переселенцям

01.05, 19:30 Мінометника з Вараша відзначили почесною нагородою Головнокомандувача ЗСУ

01.05, 19:00 Закон підписано: держава збільшила виплати родинам загиблих добровольців

01.05, 18:30 У парку на Грабнику в Рівному приберуть аварійні об’єкти та встановлять відеоспостереження

01.05, 17:40 У Рівненській обласній дитячій лікарні планують відкрити психоневрологічне відділення

01.05, 17:00 На Рівненщині викрили схему ухилення від мобілізації: до неї причетні ексвоєнком і медики

01.05, 16:10 Жителя Вараша засудили до понад 9 років ув’язнення за організацію наркоторговельної групи

01.05, 15:20 ДНК-експертиза підтвердила загибель зниклого безвісти військового з Рівненщини

01.05, 14:30 Чоловіка, хворого на рак, судили за ухилення від мобілізації на Рівненщині