Аджика "заманиха": назва дійсно відповідає смаку
– 3 кг. помідор
- 8 штук болгарського перцю
- 5 головок часнику (не зубчиків)
- 1 склянка соняшникової олії
- 1 склянка цукру
– 3 стіл. ложки солі
- 4 стручки пекучого перцю
Як готувати:
Наливаємо в посудину масло|мастило|, доводимо до кипіння, додаємо помідори, прокручені на м'ясорубці і варимо 1 годину. Потім додаємо болгарський перець та часник, теж прокручені на м'ясорубці і варити ще 15 хв. Хто любить гостріше – пекучий перець додайте разом із болгарським, хто не любить гострого – з помідорами. Закрити у стерилізовані банки.

аджика, смачно, корисні поради господиням, готуємо разом, готуємо вдома
Помер директор Рівненського економіко-правового коледжу Степан Добридник

У Рівному пішов з життя Степан Іванович Добридник, багаторічний директор Рівненського економіко-правового фахового коледжу (РЕПФК). Про це з глибоким сумом повідомили на офіційній сторінці навчального закладу.
переглядів: 601
Церковний календар на травень 2025: що відзначатимуть віряни ПЦУ

Травень 2025 року для Православної Церкви України буде насичений важливими духовними подіями, спогадами про святих угодників Божих та знаковими датами церковної історії. Про це повідомляє прес-служба ПЦУ.
переглядів: 311
Що зірки пророкують у травні 2025: гороскоп для кожного знака зодіаку

Щомісячний гороскоп – травень 2025 року. Овнів чекає місяць викликів та нових можливостей, тоді як для Раків це буде період роздумів та внутрішніх змін. Яким буде для вас цей місяць?
переглядів: 349
У Рівному медики успішно реанімували чоловіка

29 квітня о 23:16 на лінію «103» надійшов терміновий виклик від мешканки Рівного. Жінка повідомила, що її 63-річний чоловік раптово перестав дихати, а його тіло почало синіти.
переглядів: 410
Які свята відзначають сьогодні в Україні та світі

Сьогодні, 30 квітня, у світі відзначають одразу кілька важливих подій, які мають як екологічне, так і культурне, соціальне та професійне значення.
переглядів: 334