Аджика "заманиха": назва дійсно відповідає смаку
– 3 кг. помідор
- 8 штук болгарського перцю
- 5 головок часнику (не зубчиків)
- 1 склянка соняшникової олії
- 1 склянка цукру
– 3 стіл. ложки солі
- 4 стручки пекучого перцю
Як готувати:
Наливаємо в посудину масло|мастило|, доводимо до кипіння, додаємо помідори, прокручені на м'ясорубці і варимо 1 годину. Потім додаємо болгарський перець та часник, теж прокручені на м'ясорубці і варити ще 15 хв. Хто любить гостріше – пекучий перець додайте разом із болгарським, хто не любить гострого – з помідорами. Закрити у стерилізовані банки.
аджика, смачно, корисні поради господиням, готуємо разом, готуємо вдома
Скоригували ракети рф на лікарню в Херсоні: подружжя агентів фсб отримало15 років тюрми
Завдяки доказовій базі Служби безпеки реальний термін ув’язнення отримали ще двоє агентів фсб, які діяли у Херсоні.
переглядів: 115
Рак шкіри: рівнян запрошують перевірити родимки
У понеділок, 13 травня, в Рівненському обласному шкірвендиспансері можна буде отримати кваліфіковану консультацію спеціалістів щодо захворювань, пов'язаних з раком шкіри.
переглядів: 469
Закон про мобілізацію: які зміни ухвалила Верховна Рада
Закон про мобілізацію з новими правками, ухвалений парламентом та підписаний Президентом України, вступить в дію вже з 18 травня.
переглядів: 393
17-річний Гукеш переміг у Турнірі претендентів
У Торонто завершився 14-й тур знаного Турніру претендентів.
переглядів: 482
У Рівному роздуми утіляться у фотографії
Жителів Рівного запрошують на урочисте відкриття виставки під назвою "Роздуми", яке відбудеться 25 квітня о 16:00 у приміщенні Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки.
переглядів: 445