Ми у Facebook
26.08.2022, 08:23

З Рівного до Польщі залізницею: графік руху та вартість квитка на потяг Київ-Хелм

Фото ілюстративне з інтернету

“Порадьте перевізника” - мало не щодня стрічка Фейсбуку майорить такими оголошеннями. Люди шукають надійний маршрут та водія, щоб дістатися до сусідньої країни. Хтось тікає від війни, хтось їде до рідних, частина налагодила поїздки на закупи, а хтось вирушає на заробітки.
На сьогоднішній день чимало українців все частіше їдуть до Польщі та назад повертаються до України. І причини у них різні. Проте кожен сподівається щасливо та без пригод дістатися точки призначення, бажано ще й комфортно.
Завдячуючи чергам на кордонах, все частіше наші співвітчизники задумуються над поїздкою потягом: зайшов в вагон, поклав багаж, вмостився на “полиці” - і вперед.

Якщо на початку війни залізничне сполучення в Україні було під загрозою, то в умовах сьогодення “Укрзалізниця” відновила сполучення. Зараз Україну і Польщу сполучає 7 потягів. Більшість з них курсує через Львів. Але і через Рівне пролягає маршрут.

Потяг сполученням 023К Київ-Пасажирський - Хелм відправляється з Рівного о 5.13. Прямує через Ковель та Ягодин. А о 12.10 прибуває у Хелм. Тривалість поїздки триває майже 8 годин (враховуємо різницю у часі в одну годину).

Вартість квитка - 770,75 грн. Увага! ціна актуальна станом на 26 серпня 2022 року.

Повернутися в Україну також можна цим потягом. У Хелмі сідаємо о 16:46, до Рівного прибуваємо о 01:00 вночі.Вартість квитка аналогічна 770,75 грн.

Як придбати квиток?

Ми розповідали, що нещодавно "Укрзалізниця" запустила окремий портал для потягів міжнародного сполучення, де можна знайти актуальну інформацію.

Придбати квиток можна у касах на залізничних станціях, а також онлайн: в чат-ботах, Viber, Telegram, Facebook, Messenger, Apple, Messages або на сайті Укрзалізниці.

Від чого залежить вартість квитка на потяг?

Квитки на потяги міжнародного сполучення ми купуємо у гривнях, але їхня вартість прямо пропорційно залежить від курсу валюти. Якщо змінюється курс євро, то змінюється і ціна квитка.

Пам’ятайте, вирушаючи за кордон, перевірте наявність у вас усіх необхідних документів.

Бажаємо безпечної дороги!





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ