Ми у Facebook
28.08.2022, 16:27

Унікальний мікс: у Рівному стартувала «ART MEDIA ACADEMY»

На перший погляд, курс неформальної освіти «ART MEDIA ACADEMY» увібрав у себе абсолютно різні непоєднувані теми: SMM, таргет, драматургія, кіно та режисура. Невже такі різні сфери діяльності можливо об'єднати та гармонійно скомпонувати між собою? Як виявилося, не просто можна, а й потрібно!
«ART MEDIA ACADEMY» – це ефективний мікс гуманітарних дисциплін із практичними навичками по SMM та таргетингу. Це курс, що дозволяє паралельно освоїти основи драматургії та кінорежисури і до того ж навчитися піарити власний проект у соціальних мережах.



Спочатку ідея курсу полягала в опануванні навичок акторської майстерності та розвитку артистичності у студентів, однак у сучасних реаліях навіть найцікавіший проєкт без правильної роботи піар-менеджера не матиме достатньої аудиторії. Саме тому було вирішено викладати слухачам також основи SMM та таргетингу.



Навчальна програма поділена на три модулі: SMM та таргетинг, кіно і театр, а також підсумковий завершальний проєкт в кінці кожного модуля. Перший з них слухачі курсу уже представили у «Майстерні міста» 13 липня.



Ми, учасники «ART MEDIA ACADEMY», навчаємося у різних школах та університетах, ходимо на різні роботи і маємо різні хобі, однак усіх нас, від наймолодших до найстарших, об'єднує велика жага до знань та бажання самовдосконалюватись.






На правах реклами