Ми у Facebook
29.08.2022, 15:19

Скільки будинків Рівного здали акти готовності до опалювального сезону

Цей опалювальний сезон буде надзвичайно складним для усіх міст країни. Рівне не стане виключенням. Адже ніхто не знає, що може чекати на місто вже завтра.
Водночас за словами міського голови Рівного управлінські компанії та ОСББ не до кінця розуміють усі виклики, які диктує воєнний стан та не поспішають завершувати підготовку до опалювального сезону.

Невідомо де будемо брати компенсації, - мер Рівного про новий опалювальний сезон

- Зараз у нашому місті Рівнетеплоенерго обслуговує 811 житлових будинків та понад півтори сотні комунальних закладів. Останні практично повністю готові до опалювального сезону, в той час, коли житлові будинки не поспішають здавати акти готовності. Станом на сьогодні з 811 будинків акти готовності здали тільки 126, - говорить міський голова Олександр Третяк. - Вірю, що спільними зусиллями комунальних служб міста та раціональному, ощадливому підходу мешканців ми пройдемо цей надскладний опалювальний сезон!

Де у Рівному не буде газу

Очільник міста зауважує, що керівники ОСББ та УК добре знають, що акти готовності мають бути здані до 1 вересня. Водночас за три дні закрити майже 80 відсотків будинків точно буде нереально.






На правах реклами