Ми у Facebook
31.08.2022, 12:53

Змінюється організація руху транспорту на польско-українському кордоні (+ІНФОГРАФІКА)

фото з ukrinform.ua

У пунктах пропуску на українсько-польському кордоні далі діють пілотні проєкти, які передбачають зміни в організації руху транспортних засобів. Це триватиме від 1 вересня і до кінця 2022 року.
Рух вантажівок дозволяється максимальною масою понад 7,5 тонни здійснюватиметься через пункти пропуску: «Рава-Руська», «Краківець», «Шегині» та «Ягодин». Водночас пропуск легкових транспортних засобів та пасажирських автобусів у вказаних пунктах пропуску залишиться без змін. За виключенням пункту пропуску «Ягодин», де легковики тимчасово не пропускатимуть.




Перетин кордону вантажними транспортними засобами дозволеною максимальною масою до 7,5 тонни з 1 вересня поточного року буде здійснюватися і через пункт пропуску «Угринів», а також вказана категорія транспортних засобів як і раніше прямуватиме через пункти пропуску «Устилуг», «Грушів» та «Смільниця». Разом з тим, пропуск легкових транспортних засобів та пасажирських автобусів через дані пункти пропуску здійснюватиметься в обох напрямках.


Окрім того 16 серпня після завершення будівництва та облаштування легкового терміналу повністю відновили пропуск легкового транспорту та пасажирських автобусів в міжнародному пункті пропуску для автомобільного сполучення «Краківець».

Інші пункти пропуску на українсько-польському кордоні працюють в штатному режимі відповідно до міжнародних угод.

Про це повідомляє Держприкордонслужба.

Нагадаємо, Польща підтримує Україну. У Польщі Інтерсіті для біженців не буде безкоштовною





На правах реклами