Неймовірно смачна страва на обід чи вечерю
⠀
Фарш - 750 гр.
Яйце - 1 шт
Спеції - хмелі сунелі, паприка, чорний перець, сіль.
Часник - 2 зубчики
Ріпчаста цибуля - 1 шт (у мене великий).
Морква - 1 шт (150 гр).
Помідори - 300 гр.
Болгарський перець - 1 шт.
Томатна паста - 70 гр.
Картопля - 12 шт.
Вода
Гострий перець - за бажанням
⠀
⠀
ГОТУЄМО:
⠀
Спочатку готуємо котлети – для цього фарш перемішуємо з яйцем, спеціями та часником і за допомогою мокрих рук формуємо котлети.
У жаровню наливаємо олію, додаємо цибулю та обсмажуємо до золотистого кольору.
Потім додаємо моркву та обсмажуємо до м'якості.
Далі додаємо помідори, болгарський перець, томатну пасту, спеції, перемішуємо та гасимо пару хвилин.
Додаємо до жаровні нарізану картоплю, зверху викладаємо котлети, гіркий червоний перець, заливаємо водою, накриваємо кришкою і тушкуємо до готовності картоплі.
Готову страву при подачі посипаємо зеленню та подаємо до столу.
Смачного вам!
смачно, "Готуємо разом", обід, вечеря, корисні поради господиням
17-річний Гукеш переміг у Турнірі претендентів
У Торонто завершився 14-й тур знаного Турніру претендентів.
переглядів: 188
У Рівному роздуми утіляться у фотографії
Жителів Рівного запрошують на урочисте відкриття виставки під назвою "Роздуми", яке відбудеться 25 квітня о 16:00 у приміщенні Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки.
переглядів: 154
На Рівненщині вийде марка присвячена битві під Гурбами
Визначили найкращу поштову марку та конверт до 80-річчя бою під Гурбами». Ним став ескіз із зображенням одного з командирів УПА Петра Олійника - «Енея».
переглядів: 237
У Рівному визначили десятку найкращих книг
Для визначення кращих видань проанкетували понад 10 тисяч читачів. Кращі книги обирали з понад 500 видань.
переглядів: 336
Відвага на передовій: подвиги бійця з Рівненщини
Олександр Климець народився у Сарненському районі Рівненської області в селі Ординки. З дитячих років був рішучим та вольовим хлопчиком, готовим підставити своє плече кожному.
переглядів: 455