Готуємо домашню аджику з помідорів: простий рецепт на зиму
2,5 кг помідорів;
1 кг моркви;
1 кг солодкого болгарського перцю;
50 г гіркого червоного перцю;
20 зубчиків часнику;
1 склянка оцту яблучного (6%);
1 склянка цукру;
2 ст. л. солі.
Приготування:
Овочі добре вимийте. Солодкий перець і яблука почистіть від насіння. Всі овочі наріжте та пропустіть через м’ясорубку (гіркий перець разом з насінням). Прокручену масу поставте на вогонь, додайте туди сіль, цукор, доведіть до кипіння. Варіть аджику 1 годину, час від часу перемішуючи. За 5 хвилин до готовності додайте оцет і подрібнений часник. Готову аджику розкладіть в невеликі простерилізовані банки і закатайте. Банки переверніть і залиште до повного охолодження. Зберігайте аджику в прохолодному місці.
Смачного!
аджика, помідори, домашні рецепти, корисні поради господиням
У Рівному буде концерт органної музики
Усіх поціновувачів органної музики запрошують на творчий вечір.
переглядів: 303
На Рівненщині діятиме заборона на вилов раків
З 1 грудня 2024 року по 30 червня 2025 року на території Житомирської та Рівненської областей діятиме заборона на вилов річкових раків.
переглядів: 240
26 листопада: які сьогодні свята, важливі прикмети
У вівторок, 26 листопада 2024 року, світ відзначає Всесвітній день оливкового дерева, покликаний нагадати про значення цієї рослини для культури, здоров’я та екології. Для вірян цей день особливий, адже вони вшановують святого преподобного Аліпія Стовпника.
переглядів: 285
Рівнян запрошують на виставу "Пілот та маленький принц"
Виставу можна буде подивитися у Рівненському академічному обласному театрі ляльок у п'ятницю, 29 листопада, о 18.00.
переглядів: 452
Завтра Рівне проститься із полеглим Героєм
Завтра, 25 листопада, у Рівному попрощаємося із захисником України Олегом Зваричем, який загинув, борючись із ворогом.
переглядів: 800