Ми у Facebook
06.09.2022, 06:58

Домашній пиріг з яблуками, від якого не зможете відірватися

Форма розміром 26х28 см. Пиріг від якого буде в захваті вся родина!
Інгредієнти тісто:
Яйця 2 шт.
Цукор 200 гр.
Сіль підлога ч.л.
Сметана 3 ст.л.
Маргарин 200 гр.
Ванілін.
Розпушувач 2 ч.л.
Борошно 600 або 630 гр.

Начинка:
Яблука в очищеному та порізаному вигляді 700 гр.
Цукор 150 гр.
Кукурудзяний крохмаль 1 ст.л.

Приготування:
Замісити м'яке тісто. Розділити на більшу та меншу частину. Більшість прибрати в пакет і в холодильник. А меншу частину в пакет та в морозилку. Приблизно на годину, півтори.

Приготуємо начинку. Яблука очистити та порізати на маленькі кубики. Відправити в суху сковороду, додати цукор, все обсмажувати 5 хвилин, далі додаємо крохмаль, перемішати і вимкнути. Остудити.

Увімкнути піч на 180 гр.

На аркуші з пергаментом розкотити більшу частину, якщо качалка підлипає, змастити її олією, відправити у форму, зробити бортики приблизно півтора см, викласти начинку, на верх потерти на тіртці великої тісто з морозилки.

Відправити в розігріту духовку, випікати хвилин 35, до гарного кольору.





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ