Домашній пиріг з яблуками, від якого не зможете відірватися
Яйця 2 шт.
Цукор 200 гр.
Сіль підлога ч.л.
Сметана 3 ст.л.
Маргарин 200 гр.
Ванілін.
Розпушувач 2 ч.л.
Борошно 600 або 630 гр.
Начинка:
Яблука в очищеному та порізаному вигляді 700 гр.
Цукор 150 гр.
Кукурудзяний крохмаль 1 ст.л.
Приготування:
Замісити м'яке тісто. Розділити на більшу та меншу частину. Більшість прибрати в пакет і в холодильник. А меншу частину в пакет та в морозилку. Приблизно на годину, півтори.
Приготуємо начинку. Яблука очистити та порізати на маленькі кубики. Відправити в суху сковороду, додати цукор, все обсмажувати 5 хвилин, далі додаємо крохмаль, перемішати і вимкнути. Остудити.
Увімкнути піч на 180 гр.
На аркуші з пергаментом розкотити більшу частину, якщо качалка підлипає, змастити її олією, відправити у форму, зробити бортики приблизно півтора см, викласти начинку, на верх потерти на тіртці великої тісто з морозилки.
Відправити в розігріту духовку, випікати хвилин 35, до гарного кольору.

бюджетний рецепт, пиріг з яблуками, готуємо смачно, готуємо разом, готуємо вдома, корисні поради господиням
Студенти перетворили звичайну зупинку на Рівненщині у витвір мистецтва

Студенти Бахмутського центру професійно-технічної освіти перетворили звичайну зупинку в селищі Гоща на Рівненщині на справжню арт-локацію.
переглядів: 15
Весна повертається: коли чекати потепління на Рівненщині

Вихідними все ще можливі заморозки, а з понеділка вже і нічна температура буде додатною.
переглядів: 120
У Луцькому ТЦК знайшли неживим голову ВЛК

Тіло лікаря виявила прибиральниця на робочому місці.
переглядів: 107
Смерть на роботі: в Луцькому ТЦК знайшли мертвим лікаря

Ним виявився медик обласної лікарні, повідомили в Нацполіції Волині.
переглядів: 135
У Рівному буде наймасштабніший концерт сезону

5 квітня відбудеться один з наймасштабніших концертів цього сезону. Вперше у Рівному прозвучить класичний шедевр - Потрійний концерт Бетховена для скрипки, віолончелі та фортепіано з оркестром. В програмі також увертюра Бетховена "Коріолан" та Віолончельний концерт Йозефа Гайдна.
переглядів: 207