Готуємо вдома адигейський сир - краще ніж куплений
Молоко 2 л
Оцет 8% 16 мл (8 мл на 1л молока)
Вода 16 мл
Сіль за смаком
Приготування:
Змішуємо оцет із водою.
Молоко нагріваємо майже до кипіння 85-95 градусів, постійно помішуючи.
Вимикаємо плиту, потім тонким струмком вливаємо оцет з водою.
⠀
Перемішуємо безперервно близько 2 хв до появи пластівців, сироватка повинна відокремитися.
⠀
Відкинути масу на форму або друшляк для стікання сироватки.
Трохи притискаємо, солимо та зверху ставимо під прес. Забрати в холодильник на пару годин і можна пробувати!
рецепт, готуємо вдома, готуємо смачно, сир, корисні поради господиням
У Рівному зафіксували понад 100 порушень правил паркування за добу
У вівторок інспектори з паркування Департаменту муніципальної варти зафіксували 140 порушень правил дорожнього руху, пов'язаних із зупинкою та стоянкою автомобілів.
переглядів: 69
Рятувальники Рівненщини виготовляють окопні свічки для військових
На Білому озері працює мобільна аварійно-рятувальна група РОКАРСВО, яка займається не лише порятунком на воді, але й волонтерською діяльністю.
переглядів: 93
У Рівному відбудеться низка культурних заходів з 13 по 19 січня
Рівненська міська територіальна громада запрошує мешканців і гостей міста долучитися до загальноміських заходів, які проходитимуть 19 січня.
переглядів: 81
Як здоровий спосіб життя може здолати втому
Близько 14% дорослих постійно страждають від хронічної втоми, що може свідчити про проблеми зі здоров’ям.
переглядів: 240
Як стати багатим: уроки від мільйонерів
Створення багатства з нуля може здаватися нездійсненною мрією, проте приклади численних самостійно створених мільйонерів доводять протилежне.
переглядів: 246