Ми у Facebook
09.09.2022, 10:00

Що на обід: Соковиті тефтелі у вершково-томатному соусі

Неймовірно смачні тефтелі до сніданку, обіду чи вечері. Соковиті, м'ясні, в апетитному соусі, вони стануть чудовим доповненням до будь якого гарніру.
Для приготування м'ясних тефтель вам знадобиться:

- 750 г фаршу (може бути й свинний , може й курячий)
- 2 шт цибулини
- 1 шт велика морква
- 1 шт яйце
- стакан вареного рису
- сіль, чорний мелений перець

Для соусу:
- 3 ст. л. томатної пасти
- 250 мл. води
- 200 м сметани
- сіль, перець за смаком

Приготування:

1. Цибулю дрібно нарізати, моркву натерти на тертці. Обсмажити хвилин 5 на сковороді.

2. М'ясний фарш, яйце, варений рис, половину цибулі з морквою змішати, посолити і поперчити. Сформувати невеликі тефтельки (+- 80 гр).

3. Готуємо соус. Змішуємо воду, томатну пасту і сметану, додати сіль і перець, перемішати.

4. Обсмажити тефтельки з двох сторін на рослинній олії, вилити соус, викласти решту цибулі та моркви і протушкувати 20 хвилин під кришкою, в кінці додати зелень.






На правах реклами