Ми у Facebook
09.09.2022, 15:08

Грибний салат «По-швидкому»: готуємо з любов’ю

Смачний і не складний салат салатик, який ви захочете приготуєте ще не один раз.
Складові:

Печериці - 400 гр
Цибуля - 2 шт
Огірки мариновані - 3 шт
Куряча грудка - 1 шт
Часник - 2 зубчики
Приправи до смаку
Майонез

Приготування:

Печериці нарізаємо і обсмажуємо на невеликій кількості олії. Додаємо дрібно нарізану цибулю, сіль, приправи до смаку, у мене це сушений часник, чорний і червоний перець. Обсмажуємо все до золотистого кольору.
До курячої грудки додаємо сіль, перець чорний і червоний, я додала ще трохи базиліка, розігріваємо сковорідку і обсмажуємо грудку на невеликій кількості олії з двох сторін. Далі нарізаємо грудку соломкою. Також нарізаємо мариновані огірки. Натираємо пару зубчиків часнику. Всі інгредієнти з'єднуємо та додаємо майонез, добре все перемішуємо.
Приємного апетиту





На правах реклами