Грибний салат «По-швидкому»: готуємо з любов’ю
Печериці - 400 гр
Цибуля - 2 шт
Огірки мариновані - 3 шт
Куряча грудка - 1 шт
Часник - 2 зубчики
Приправи до смаку
Майонез
Приготування:
Печериці нарізаємо і обсмажуємо на невеликій кількості олії. Додаємо дрібно нарізану цибулю, сіль, приправи до смаку, у мене це сушений часник, чорний і червоний перець. Обсмажуємо все до золотистого кольору.
До курячої грудки додаємо сіль, перець чорний і червоний, я додала ще трохи базиліка, розігріваємо сковорідку і обсмажуємо грудку на невеликій кількості олії з двох сторін. Далі нарізаємо грудку соломкою. Також нарізаємо мариновані огірки. Натираємо пару зубчиків часнику. Всі інгредієнти з'єднуємо та додаємо майонез, добре все перемішуємо.
Приємного апетиту
Скоригували ракети рф на лікарню в Херсоні: подружжя агентів фсб отримало15 років тюрми
Завдяки доказовій базі Служби безпеки реальний термін ув’язнення отримали ще двоє агентів фсб, які діяли у Херсоні.
переглядів: 174
Рак шкіри: рівнян запрошують перевірити родимки
У понеділок, 13 травня, в Рівненському обласному шкірвендиспансері можна буде отримати кваліфіковану консультацію спеціалістів щодо захворювань, пов'язаних з раком шкіри.
переглядів: 514
Закон про мобілізацію: які зміни ухвалила Верховна Рада
Закон про мобілізацію з новими правками, ухвалений парламентом та підписаний Президентом України, вступить в дію вже з 18 травня.
переглядів: 421
17-річний Гукеш переміг у Турнірі претендентів
У Торонто завершився 14-й тур знаного Турніру претендентів.
переглядів: 507
У Рівному роздуми утіляться у фотографії
Жителів Рівного запрошують на урочисте відкриття виставки під назвою "Роздуми", яке відбудеться 25 квітня о 16:00 у приміщенні Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки.
переглядів: 472