Грибний салат «По-швидкому»: готуємо з любов’ю
Печериці - 400 гр
Цибуля - 2 шт
Огірки мариновані - 3 шт
Куряча грудка - 1 шт
Часник - 2 зубчики
Приправи до смаку
Майонез
Приготування:
Печериці нарізаємо і обсмажуємо на невеликій кількості олії. Додаємо дрібно нарізану цибулю, сіль, приправи до смаку, у мене це сушений часник, чорний і червоний перець. Обсмажуємо все до золотистого кольору.
До курячої грудки додаємо сіль, перець чорний і червоний, я додала ще трохи базиліка, розігріваємо сковорідку і обсмажуємо грудку на невеликій кількості олії з двох сторін. Далі нарізаємо грудку соломкою. Також нарізаємо мариновані огірки. Натираємо пару зубчиків часнику. Всі інгредієнти з'єднуємо та додаємо майонез, добре все перемішуємо.
Приємного апетиту
![](/images/bnr/happy-650-90.jpg)
Відомий український поет і прозаїк опублікував потужний вірш
![](/images/articles/2/small/1671738078.jpg)
Поет, прозаїк та журналіст Василь Зима поділився з читачами своїм новим твором.
переглядів: 113
Молитва до Богородиці під час війни
![](/images/articles/2/small/1584544043.jpg)
У тяжкі часи якнайкраще допомагає щира молитва до Бога, який обов'язково почує і допоможе. Також можна звернути свої молитви до Пресвятої Богородиці.
переглядів: 111
Як зрозуміти, що дитина бреше
![](/images/articles/2/small/1739724123.jpg)
Усі діти час від часу фантазують або намагаються видати бажане за дійсне. Втім, як відрізнити безневинні вигадки від свідомого обману?
переглядів: 150
Спершу розбудовував Україну, а тепер захищає
![](/images/articles/2/small/1739723125.jpg)
Мешканець Рівненщини будував котеджі, створював затишок для людей. Зараз розбудовує щит для країни, що тримається на мужності таких, як він. Рівнянин Михайло на позивний "Борода" - уже рік служить в 60 Окремому Батальйоні Сил ТрО - «Поліські Вовки» 104 бригада тероборони ЗСУ Рівненщина.
переглядів: 179
Захисник з Рівненщини розповів, як збив ворожий літак
![](/images/articles/2/small/1739028693.jpg)
Військовослужбовець ЗСУ родом із Дубенщини, 27-річний Павло на позивний «Шершень» – будівельник у минулому.
переглядів: 231