12.09.2022, 07:16
Що на сніданок: Апетитні булочки з сиром
Дуже смачні булочки до сніданку чи обіду. Простий та смачний рецепт домашньої випічки на щодень.
Булочки з сиром та родзинками
З порції виходить 12 шт.
ІНГРЕДІЄНТИ :
- борошно - 600 г;
- молоко - 300 мл;
- дріжджі сухі - 7 г аби 23 г активних;
- цукор - 2 ст.л;
- ванільний цукор - 1 п;
- сіль - 1/2 ч.л;
- яйце - 1 шт;(+1 для змащування)
- масло - 50 г;
Начинка:
- масло (кімн.темп)- 30 г;
- кисломолочних сир - 350 г;
- цукор - 2-3 ст.л;
- родзинки - 50 г;
Опара: в тепле (не гаряче) молоко додаємо 1ст.л цукру, дріжджі і 1 ст.л борошна від загальної кількості. Все перемішуємо, накриваємо плівкою і відставляємо на 15 хвилин в тепле місце до утворення "шапки".
В просіяне борошно додамо сіль, ванільний цукор, яйце, перемішуємо і вливаємо опару. Замішуємо. Додаємо масло і місимо не менше 10-15 хв.
Замішане тісто перекладаємо у ємність змащену олією, накриваємо і ставимо в тепле місце для збільшення.
Поки тісто підіймається, готуємо начинку: родзинки замочуємо в гарячій воді, пізніше відціджуємо зайву вологу.
До сиру додаємо цукор і блендеримо або перетираємо.
Тісто обминаємо, розкачуємо в тонкий пласт. Змащуємо тонким шаром м’якого масла, далі шаром сиру і посипаємо родзинками
Закручуємо тісто в рулет і розрізаємо на порційні шматки.

Низ булочки занурюємо в борошно, щоб запобігти витіканню начинки. Викладаємо на деко застелене пергаментом.

Накриваємо плівкою і відставляємо ще на 40-50 хв підійти. Змащуємо збитим яйцем і ставимо випікатися в попередньо розігріту духовку на 25-30 хв при температурі 180 градусів.
З порції виходить 12 шт.
ІНГРЕДІЄНТИ :
- борошно - 600 г;
- молоко - 300 мл;
- дріжджі сухі - 7 г аби 23 г активних;
- цукор - 2 ст.л;
- ванільний цукор - 1 п;
- сіль - 1/2 ч.л;
- яйце - 1 шт;(+1 для змащування)
- масло - 50 г;
Начинка:
- масло (кімн.темп)- 30 г;
- кисломолочних сир - 350 г;
- цукор - 2-3 ст.л;
- родзинки - 50 г;
Опара: в тепле (не гаряче) молоко додаємо 1ст.л цукру, дріжджі і 1 ст.л борошна від загальної кількості. Все перемішуємо, накриваємо плівкою і відставляємо на 15 хвилин в тепле місце до утворення "шапки".
В просіяне борошно додамо сіль, ванільний цукор, яйце, перемішуємо і вливаємо опару. Замішуємо. Додаємо масло і місимо не менше 10-15 хв.
Замішане тісто перекладаємо у ємність змащену олією, накриваємо і ставимо в тепле місце для збільшення.
Поки тісто підіймається, готуємо начинку: родзинки замочуємо в гарячій воді, пізніше відціджуємо зайву вологу.
До сиру додаємо цукор і блендеримо або перетираємо.
Тісто обминаємо, розкачуємо в тонкий пласт. Змащуємо тонким шаром м’якого масла, далі шаром сиру і посипаємо родзинками
Закручуємо тісто в рулет і розрізаємо на порційні шматки.


Низ булочки занурюємо в борошно, щоб запобігти витіканню начинки. Викладаємо на деко застелене пергаментом.

Накриваємо плівкою і відставляємо ще на 40-50 хв підійти. Змащуємо збитим яйцем і ставимо випікатися в попередньо розігріту духовку на 25-30 хв при температурі 180 градусів.


Категорія: Новини > Споживач
Автор: OGO.UAПереглядів: 2988вдалий рецепт, пироги з сиром, булочки з сиром, споживач, рецепт пирогів, печу пироги
Інші статті рубрики:
Швидкий рецепт сніданку в булочці: ситно і смачно

Швидкий і смачний сніданок: соковиті й ароматні овочі з перепелиними яйцями та моцарелою, запечені в булочці.
переглядів: 471
Синоптики попереджають про погіршення погоди в Рівному

У неділю, 4 травня, жителів Рівненської області очікує справжній весняний контраст — хмарна погода з короткими проясненнями та інтенсивними атмосферними явищами.
переглядів: 253
Яке сьогодні свято та хто відзначає день ангела?

4 травня за новим церковним календарем вшановують пам'ять мучениці Пелагії.
переглядів: 181
Спокуси, гроші та планування: астропрогноз на 4 травня

Дізнайтеся, що вам підготували зорі на сьогодні.
переглядів: 169
Які релігійні свята відзначаємо у травні

У травні багато визначних і пам’ятних дат, пов’язаних зі святими угодниками Божими та нашою церковною історією.
переглядів: 344