Ми у Facebook
15.09.2022, 11:00

Мер Рівного розповів, як місто готується до суворої зими

У Рівному на випадок, якщо зникне опалення та електрика, для матерів із малими дітьми готують окремий заклад, де можна буде зігрітись.
Про це 14 вересня розповів міський голова Олександр Третяк у відеозверненні до громади.

Мер озвучив кілька напрямків, у яких працює влада.

“Готуємось до максимально жорсткої зими, будьмо готові до всіх розвитків подій, бо це війна. Хлопці зі зброєю воюють на передовій, а перед нами відкривається енергетичний фронт. Ми, як громада міста, маємо пройти його гідно, підготувавшись завчасно”, — сказав Третяк.



Основне зі звернення:

За інформацією Мінрегіону, Україна буде з газом, але матимуть його на 10% менше, ніж торік. Це передбачає певну економію.

Уряд анонсував пониження температурного режиму з 21 градуса в житлових приміщеннях до 16-18.

Хто має можливість — варто забезпечити себе альтернативними засобами обігріву. Приватному сектору рекомендують мати генератори.

Мешканцям багатоповерхівок варто звернутись до ОСББ чи управлінської компанії з проханням перевірити, що може витримати електромережа, якщо люди почнуть обігріватись електроприладами.

Заклади охорони здоров’я забезпечили “достатньою кількістю генераторів”. Це на випадок, якщо російські війська битимуть по об’єктах критичної інфраструктури та зникне опалення й електрика.

В спальних районах міста розгорнуть пункти обігріву, там буде електрика, тепло та гарячий чай.

Якщо зникне електрика й тепло, у місті визначили один із закладів, куди зможуть прийти й грітись матері із немовлятами. Його адресу поки не вказують.

Читайте новини дня на порталі UKR.net





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ