Ми у Facebook
15.09.2022, 19:08

Неймовірно соковиті чебуреки з м‘ясом: готуємо для сім’ї

Соковиті східні чебуреки!
Тісто:

Борошно 1кг
Вода-500-530мол
Олія соняшникова-4-5ст.л
Сіль-1/2ст.л

Начинка:

Фарш яловичий-800г
Цибуля-400г
Вода-200мл
Сіль, чорний мелений перець, мелена зірка до смаку.

У просіяне борошно додати підсолену воду, масло. Замісити не надто туге тісто.
Для начинки знадобиться яловичий фарш, додати дрібно нарізану цибулю (можна перекрутити в блендері) сіль, чорний мелений перець, мелена зіра, трохи води і все добре перемішати. Тісто розділити на рівні частини. 7 хвилин. Розкотити тонко тісто, викласти начинку, закрити чебурек і зрізати краї.
Смажити в розпеченій олії на середньому вогні, з кожного боку.

Ось і готово!





На правах реклами