Ми у Facebook
17.09.2022, 22:15

"Ми точно матимемо менше газу і будемо економити", - мер Рівного

Мер Рівного вже не вперше інформує про те, що цьогоріч ми матимемо складний опалювальний сезон. Ніхто не знає, чи буде газ, або ж яка буде ситуація з електрикою. Але всі поступово готуються до різного розвитку подій.

Олександр Третяк вже раніше повідомляв про зниження температурних режимів у квартирах. Тепер же наголосив ще і на тому, що варто готуватися економити газ.

- Маємо наступну інформацію – за словами профільного міністерства місто та країна буде з газом. Але ми точно будемо мати його на 10-15 відсотків менше, ніж було минулого року. Уряд понижуватиме температурний режим і буде на рівні 16-18 градусів у житлових приміщеннях. Розуміємо, що люди будуть використовувати різні джерела електроенергії. То ж є питання чи буде витримка мережі,- наголосив міський голова Рівного.

Що потрібно для створення теплої підлоги

Тому мер Рівного Олександр Третяк закликає вже починати економити. а також звернутися до управлінської компанії чи голови ОСББ щодо перевірки електромережі. На предмет того, чи витримає мережа навантаження. За його словами, варто також накопичувати теплий одяг, інші речі.

Чи зміниться взимку температурний режим в квартирах Рівного





На правах реклами