Ми у Facebook
18.09.2022, 15:38

З п'ятьма пораненнями дістався до своїх, щоб здати позиції ворога

Олег "Галерея" - боєць полку "Азов". Хлопець здійснив дійсно героїчний вчинок. Він з п'ятьма пораненнями діставля до позицій своїх, щоб розповісти про місця дислокації противника.

Олег переокнаний, що кожен чоловік повинен йти та боронити країну. Адже це моральний вибір кожного. Водночас за його словами - це моральний вибір і його в наш час роюить кожен.

Військовий був у Маріуполі. Він не тільки з побратимами тримав позиції, а і допомагав цивільному населенню. Так, вони відвозили продукти в Маріуполь і тим самим рятували життя людей.

- Так, в одному підвалі, коли ми зайшли туди. Це здається, була школа, то ми побачили масу дітей і ми віддлали їжу, яку мали ми - віддали все мирним мешканцям, - згадує Олег.

Чоловік отримав загалом 5 поранень, але це не зупинило його у мужній боротьбі з ворогом. На заклик здатися Олег навіть не реагував. Адже вирішив, що має попередити про цю небезпеку побратимів, які були на позиціях.

- З пораненнями я повз, падав, але намагався рухатися в бік наших позицій. Там мене побачили військові медики і вони мене підбрали. Відразу сказали, що мене треба вести до шпиталю. Але я сказав, що спочатку маю попередити своїх побратимів, бо інакше втечу просто з авто. Так мені вдалося попередити своїх "азовців" та, напевно, вбрегети їх життя...





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ