19.09.2022, 08:01

Рецепт найсмачніших сінабонів з вершковим кремом

У холод зігріє випічка з коицею, адже її аромат огортає ніби ніжна ковдра. І це смачно, і калорійно, і готувати недовго.
Опара для сінабонів:

- 300 мл молока
- 5 г сухих дріжджів (або 15 гр пресованих)
- 20 г цукру
- 150 г борошна

Тісто:

- Опара
- 500 г борошна
- 0,5 ч. л.
- 2 яйця
- 60 г цукру
- ваніль
- 100 г вершкового масла.

Начинка:

100 г масла
150 г цукру
20 г кориця

Заливка:

50 мл молока
50 г цукрової пудри
250 г крем-сиру

1. Підігрійте молоко, додайте цукор. З'єднайте борошно та дріжджі. Якщо дріжджі сухі, їх треба з'єднати з борошном, якщо пресовані – з'єднайте з молоком.

2. З'єднайте молоко з цукром та борошном, дріжджами, перемішайте до однорідної консистенції.

3. Накрийте рушником, приберіть опару на 30-50 хвилин у тепле місце.

Приготуйте тісто.

1. Вибийте у миску яйця, цукор, перемішайте.

2. Додайте сіль, опару. Знову перемішайте.

3. Додайте розм'якшене вершкове масло, борошно і замісіть тісто.

4. Перекладіть тісто в миску, накрийте рушником, залиште підходити в теплому місці на 1-1,5 години.

Приготуйте начинку.

З'єднайте цукор із корицею.

Приготуємо заливку.

1. З'єднайте в мисці крем-сир, тепле молоко та цукрову пудру. Перемішайте до однорідності. Сформуйте сінабони.

2. Розкачайте тісто, що підійшло у пласт. У мене вийшов пласт тіста 60х45 см.

3. Викладіть на пласт тіста розм'якшене вершкове масло і рівномірно розподіліть його.

4. Посипте масло рівномірно зверху сумішшю кориці та цукру.

5. Скрутіть рулет. Наріжте рулет на шматочки завтовшки 3 см.

6. Викладіть їх на деко з пергаментом, накрийте рушником, залиште на 30-50 хвилин у теплому місці, щоб тісто підійшло.

8. Відправте сінабони випікатися в розігріту до 180 ° С духовку на 20-25 хвилин. Приготуйте заливку.



9. Дістаньте готові сінабони з духовки і, поки вони гарячі, полийте заливкою. Дайте сінабонам трохи охолонути.