Ми у Facebook
19.09.2022, 09:02

Як обрати платіжну систему для інтернет-магазину?

Інтернет-магазин – один з найпопулярніших видів ведення успішного бізнесу. З кожним днем обсяги онлайн товарів та послуг, замовлених в інтернеті, зростають з геометричною прогресією. Створити власний інтернет-магазин не так і складно, тим паче, що для запуску проекту необхідний мінімальний стартовий капітал. Але одним з головних моментів, який слід ретельно вивчити та згодом вирішити, є вибір та підключення платіжної системи.

Платіжна система - що це?


Простими словами, платіжна система для інтернет-магазину – це певний інструмент, механізм, який складається з переліка визначених операцій, дій, способів, що дозволяють проводити оплату в онлайн режимі. Іншими словами, платіжна система виконує функцію кур’єру грошей від покупця до продавця за допомогою використання безготівкових чи електронних грошей.

Чи можливе функціонування інтернет-магазину без платіжною системи? Теоретично так, покупець може замовити товар та сплатити його накладною платіжкою на пошті. Для покупця це можливо й не самий поганий варіант, а ось ризики для самого бізнесу великі. Існує ймовірність, що замовлений товар так і зостаниться на пошті без сплати, а продавцю прийдеться сплатити за відправлення.

Тому вибір та підключення економічно вигідною, надійної та зручної системи – нагальне питання при відкритті інтернет-магазину будь-якої спрямованості.

На чому базується вибір платіжної системи для інтернет-магазину?


У світі існує не так багато платіжних систем. Але навіть при такому обмеженому виборі складно прийняти рішення про підключення. Насправді, вибір завжди за власником магазину. Перед тим, як підписати договір про співпрацю та налагодити сервіс онлайн-оплати, необхідно переконатися, що ваша платіжна система відповідає наступним вимогам:

Безпека та надійність. Сучасна платіжна система повинна забезпечувати багаторівневий захист платіжних даних покупця. В інакшому випадку споживач не буде користуватися вашим інтернет-сервісом.
Зручність. Незважаючи на сучасність та багатофункціональність, система повинна бути зрозуміла для користувача будь-якого рівня та віку.
Мультивалютність. Можливість сплатити покупку будь-якою чи певною валютою додає плюс продавцю та підвищує рівень його прибутку.
Економічна вигідність. Незважаючи на невеликій вибір і деяку монополію ринку, є можливість обрати економічно зручний та прийнятний тариф.

Чому слід обрати платіжну систему 4bill


Один з прийнятних наразі варіантів платіжної системи – це система 4bill. Вона не тільки відповідає всім зазначеним вище характеристикам – від 100% безпеки до можливості обрати економічний тариф обслуговування, але й додатково забезпечує мега оперативну обробку операції. Саме тому, якщо ви плануєте відкриття свого інтернет-магазину або наразі вас не влаштовує підключена система, можна сміливо обирати 4bill.






На правах реклами